Bookmarks

    Από ιατρικές εξετάσεις πέρασαν οι παίκτες της ομάδας της Ένωσης και πιο συγκεκριμένα οι αθλητές της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας βρέθηκαν στο ιατρείο του καρδιολόγου κ. Θεόδωρου Μήτρα και το μικροβιολογικό εργαστήριο του κ. Ηλία Καρακίτσου όπου υποβλήθηκαν σε καρδιολογικές και μικροβιολογικές εξετάσεις.


    Μάλιστα ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στο δελτίο τύπου που εξέδωσαν αναφέρουν ότι αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά τον κ Θεόδωρο Μήτρα και τον κ. Ηλία Καρακίτσο για την βοήθειά και την ευγενική τους χορηγία.
    Επίσης εκφράζονται οι ευχαριστίες στον Φυσικοθεραπευτή μας κ. Δώρο Παπαντωνίου όπως και τον Χειρούργο Ορθοπεδικό γιατρό της ομάδας μας κ. Γιώργο Τσοκτουρίδη για την επί πολλά χρόνια πολύτιμη προσφορά του στον Σύλλογο.

    Τέλος να αναφέρουμε ότι το διοικητικός συμβούλιο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στην ανακοίνωση που εκδόθηκε, απευθύνουν Ανοιχτή Πρόσκληση προς όλες τις φίλες και τους φίλους του Συλλόγου αλλά και προς όλους τους Καβαλιώτες, για να παραβρεθούν στην εκδήλωση Παρουσίασης Xορηγού – Ονοματοδοσίας που θα γίνει την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 13:30 στο ξενοδοχείο LUCY. ‘Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της Ένωσης η παρουσία όλων θα χαροποιήσει και θα τιμήσει ιδιαίτερα τους ανθρώπους της ομάδας μπάσκετ της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας η οποία να τονίσουμε ότι έχει μεγάλους στόχους στο νέο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ των ανδρών.

    Comments are closed.