Bookmarks

    Σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι το δεύτερο φιλικό κατά τη διάρκεια της παραμονής του, στο αθλητικό κέντρο του Βώλακα, θα δώσει στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης (22/8) η ομάδα της Καβάλας αυτήν την φορά με αντίπαλο το συγκρότημα του Πανδραμαϊκού.

     

    Να θυμίσουμε ότι μετά το φιλικό κόντρα στη Δόξα Βώλακα την οποία ο Α.Ο.Κ. νίκησε με σκορ (0-4) αυτήν την φορά στο ίδιο γήπεδο η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη θα αντιμετωπίσει Πανδραμαϊκό σε ένα φιλικό παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 6.00 το απόγευμα. Αρχικά να τονίσουμε ότι το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Δράμα, ωστόσο αυτό άλλο άλλαξε και έτσι ο Πανδραμαϊκός είναι αυτό που θα ανεβεί στον Βώλακα. Πρόκειται για ένα φιλικό μας κατά τη διάρκεια του οποίου η τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ. αναμένεται να δώσει χρόνος συμμετοχής σε όλους τους παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο ρόστερ του Α.Ο.Κ. και βρίσκονται στο Βώλακα και οι οποίοι στις καθημερινές προπονήσεις δουλεύουν εντατικά και μεθοδικά, κυρίως στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Δεν αποκλείεται όπως στο φιλικό με τη Δόξα Βώλακα έτσι και σε αυτό με τον Πανδραμαϊκό, εκτός αγώνα να είναι ο Βοσνιάδης για προληπτικούς λόγους και ο οποίος αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις.

     

    Την Παρασκευή (24/8) ο ορισμός των ομίλων

    Για το πρωί της Τρίτης ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, όπου ανάμεσα στα άλλα θέματα θα αποφασιζόταν το πώς θα διαμορφώνονταν οι όμιλοι στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ωστόσο στην συγκεκριμένη συνεδρίαση δεν πάρθηκαν αποφάσεις, μιας και διαπιστώθηκε διχογνωμία ανάμεσα στην Ελληνική Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδία και την Super League για τις ομάδες που θα υποβιβάζονται από την μεγάλη κατηγορία και αυτές που θα προβιβάζονται από την Β’ Εθνική. Έτσι προέκυψε νέα ημερομηνία για την συνεδρίαση που είναι η 24η Αυγούστου, οπότε αναμένεται να παρθούν και επίσημες αποφάσεις για την Γ’ Εθνική.

    Comments are closed.