Bookmarks

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, θέλοντας να προφυλάξει όλους τους συναλλασσόμενους με την Ένωση παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές και διαιτητές από κάθε ταλαιπωρία, τους εφιστά την προσοχή και τους ενημερώνει έγκαιρα για τα παρακάτω.

     

    Μάλιστα στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας αναφέρει τα εξής:

    -«Μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση δελτίου ποδοσφαιριστή (μετεγγραφή κλπ.), θα πρέπει απαραιτήτως το σωματείο να καταθέτει και «πράξη συναίνεσης για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα», την οποία θα υπογράφει ο άμεσα ενδιαφερόμενος για τη διαφύλαξη των ευαίσθητων προσωπικών του δεδομένων. Απαραίτητα η πράξη αυτή συναίνεσης θα φέρει και θεώρηση για το γνήσιο της υπογραφής του.

    Επίσης, οποιασδήποτε άλλης μορφής συναλλαγή, όπως  δήλωση συμμετοχής σε πρωτάθλημα, Κύπελλο, συνυποσχετικό Διαιτησίας/δήλωση σωματείου, θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύεται από την «πράξη συναίνεσης για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα». Την ίδια πράξη θα υπογράφουν και θα καταθέτουν διαιτητές και προπονητές. Για τους ανήλικους την πράξη θα υπογράφουν οι κηδεμόνες, αναγράφοντας κάτω από την υπογραφή τους ότι είναι κηδεμόνες του εκάστοτε ποδοσφαιριστή.

    Όλα τα σωματεία θα πρέπει απαραιτήτως να κάνουν τις ίδιες κινήσεις με τα δικά τους μέλη.

    Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, ή τα μέλη του Δ.Σ. αυτής».

     

    Comments are closed.