Bookmarks

    Ο σχεδιασμός στον Βύρωνα Καβάλας βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες εβδομάδες και πλην των μεταγραφικών κινήσεων που προηγήθηκαν με τελευταία την απόκτηση του Κώστα Άγγου που πέρυσι αγωνίζονταν στην ΑΕΚ Καβάλας, να σημειώσουμε ότι ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Αντώνη Λαδάκη, βέβαια σε ένα άλλο πόστο.

     

    Πιο συγκεκριμένα να αναφέρουμε όπως έγινε γνωστό ότι ο Αντώνης Λαδάκης εκτός από Τεχνικός Διευθυντής της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Βύρωνα Καβάλας θα είναι και προπονητής στα συγκεκριμένα τμήματα. Να θυμίσουμε ότι ο Αντώνης Λαδάκης με τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου και στο 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τη ομάδα του Νέστου «κρέμασε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια» με τα χρώματα της ομάδας της Χρυσούπολης, ενώ στην καριέρα του έχει αγωνιστεί στην Super League, με τον Αστέρα Τρίπολης, τον Πανθρακικό, ενώ έκανε και ένα πέρασμα από τον Α.Ο.Κ..

     

    Η ανακοίνωση του Βύρωνα

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βύρωνα Καβάλας αναφέρει τα εξής:

    -«Οι βάσεις κάθε ομάδας είναι οι ακαδημίες της, κάθε χρόνο η διοίκηση μας και ειδικά ο πρόεδρος μας Αριστείδης Καρίπογλου προσπαθούμε να βάζουμε ένα λιθαράκι έτσι ώστε οι ακαδημίες μας να εξελιχθούν σε ακαδημίες ποδοσφαίρου πρότυπο για τον νομό μας.
    Στα πλαίσια λοιπόν του σχεδιασμού της ακαδημίας μας είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συμφωνία ανάληψης καθηκόντων τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας ποδοσφαίρου από τον  Αντώνη Λαδάκη !!!
    Ο Αντώνης Λαδακης εκτός από τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας μας θα είναι και προπονητής. Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Αντώνη σου υγεία και καλή επιτυχία στο έργο σου»!

    Comments are closed.