Bookmarks

    Ο 18χρονος καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Μπέσσας  από το εφηβικό τμήμα του  ΠΑΟΚ είναι η 4ημεταγραφή του ΓΣ Ελευθερούπολης μετά την απόκτηση των Λαζαρίδη, Σταμπουλή και Γκέλιο.

     

    Να σημειώσουμε ότι ο καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Μπέσσας είχε λάβει μέρος με την ομάδα του ΠΑΟΚ στην τελική φάση του Εφηβικού πρωταθλήματος το 2017 με προπονητή τον Γιώργο Ζαφειρούδη και τεχνικό διευθυντή τον Νίκο Σταυρόπουλο.    Παράλληλα ο ΓΣ Ελευθερούπολης είναι πολύ κοντά στο νεαρό «γίγαντα» Αλή Μπουτσακτσή που αγωνίζεται στον Αρίωνα Ξάνθης. Είναι 18χρονών και έχει ύψος  2.13.   Να τονιστεί ότι εχει κληθεί στις προεθνικές ομάδες οπού παρακολουθείτε η εξέλιξη του από τους ομοσπονδιακούς προπονητές. Ο Αρίωνας Ξάνθης να αναφέρουμε ότι είναι θετικός για την παραχώρηση του παίκτη στην ομάδα της Ελευθερούπολης αλλά με τη μορφή δανεισμού, ενώ  θετικός να παίξει στον ΓΣ Ελευθερούπολης είναι και ο ίδιο ο καλαθοσφαιριστής.

     

    Η ανακοίνωση του ΓΣΕ για τον Δημήτρη Μπέσσα

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γυμναστικού Συλλόγου Ελευθερούπολης σχετικά με την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Μπέσσα, αναφέρει τα εξής:

    -«Ο Δημήτρης Μπέσσας ανήκει από σήμερα στο δυναμικό του ΓΣΕ και θα βοηθήσει στην γεμάτη απαιτήσεις χρόνια που έρχεται.
    Ο Δημήτρης τα τελευταία 3χρονια αγωνιζόταν με τα χρώματα του PAOK BC.
    Καλώς ήρθες Δημήτρη».

     

    Comments are closed.