Bookmarks

    Το αρνητικό κλίμα που υπήρχε σχετικά με την ανεύρεση λύσης στα διοικητικά του Νέστου Χρυσούπολης έχει αναστραφεί και αυτό γιατί φάνηκε φως στο τούνελ.

     

    Πιο συγκεκριμένα το βράδυ της προηγούμενης Τρίτης (9/7) και κατά τη διάρκεια της άτυπης γενικής συνέλευσης της ομάδας της Χρυσούπολης μία ομάδα προσώπων-παραγόντων έδειξαν το απαιτούμενο ενδιαφέρον και κυρίως έδειξαν εκείνη τη διάθεση προκειμένου να αναλάβουν τις τύχες του Νέστου θέλοντας να συμμετάσχουν στο νέο διοικητικό σχήμα. Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι ο απερχόμενος πρόεδρος Νίκος Μπουντρούδης, βλέποντας να υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους ανθρώπους εξέφρασε την επιθυμία εκ νέου  συμμετέχει στο νέο διοικητικό συμβούλιο που θα συσταθεί στο Νέστο. Ανάλογη επιθυμία υπάρχει και από τους παράγοντες, Σίμο, Εμινίδη, Δημητριάδη, Λαζαρίδη, Σιδηρόπουλο, Πεσιρίδη και κάποιους άλλους.

    Το νέο διοικητικό σχήμα στο Νέστο Χρυσούπολης αναμένεται να πάρει «σάρκα και οστά» τις επόμενες ημέρες διότι ο τρέχει ο χρόνος ενώ τώρα προέχει η γιορτή του Νέστου στις 16 Ιουλίου, στο πλαίσιο των «Ελευθερίων» ενώ δεν αποκλείεται να συνεχίσει και πάλι στη θέση του προέδρου ο Νίκος Μπουντρούδης.

     

    Νέος προπονητής είναι

    ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης

    Ενώ οι διοικητικές εξελίξεις τρέχουν στο Νέστο Χρυσούπολης τελικά ο 38χρονος Κυριάκος Κετσιεμενίδης είναι οριστικά ο νέος προπονητής της ομάδας μετά τις τελευταίες εξελίξεις.  Ο προπονητής Κυριάκος Κετσιεμενίδης την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018 εργάστηκε στον Άρη Αβάτου με μεγάλη επιτυχία, αφού η ομάδα έμεινε σαν νεοφώτιστη στη Γ` Εθνική ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο της Ε.Π.Σ. Ξάνθης.

     

    Comments are closed.