Bookmarks

    Στην Αθήνα σύμφωνα με πληροφορίες μας θα διεξαχθεί ο  αγώνας κυπέλλου μεταξύ του τυπικά γηπεδούχου Α.Ο.Κ. και του ΟΦ Ιεράπετρας, ζευγάρι το οποίο ανέδειξε η κλήρωση που έγινε για την φάση τον οκτώ.

     

    Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 σε γήπεδο που θα οριστεί από τη διοργανώτρια αρχή τις επόμενες ημέρες.

     

    Προετοιμάζονται στον Α.Ο.Κ.

    Στον Α.Ο.Κ., οι παίκτες που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το ματς του κυπέλλου ενώ να σημειωθεί ότι και για τον αγώνα με τον ΟΦ Ιεράπετρας η τεχνική ηγεσία των «Αργοναυτών» αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα από απουσίες ποδοσφαιριστών. Ειδικότερα να υπογραμμιστεί ότι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. δεν θα είναι όπως όλα δείχνουν οι  τραυματίες Γιαλαμούδης και Ψάλτης. Από κει και πέρα να τονίσουμε ότι στην Κρήτη βρίσκεται ο Σέχου ενώ ολοκληρώθηκε η συμφωνία με τους Πάλλα και Ξόμπλιο και οι οποίοι αποτελούν παρελθόν από την ομάδα. Αντίθετα ο Παπαστεριανός εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του και ο Κώστας Ανυφαντάκης μπορεί να τον υπολογίζει στα πλάνα του.

    Comments are closed.