Bookmarks

    Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/5)  στο «Ανθή Καραγιάννη» το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών Β` φάση  Ανατολικής Μακεδονίας, Θράκης, Πέλλας, Κιλκίς.

     

    Να σημειωθεί ότι στην κούρσα των 4Χ400 ανδρών ο ΟΚΑ Καβάλας, με τους Αραμπατζή, Κυριάκου, Γιαγκουδάκη, Χατζηεμμανουήλ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο μετά από συγκλονιστική κούρσα.  Στα 200 μέτρα των γυναικών η Ανατολή Μιχαηλίδου του ΟΚΑΚ πήρε το ασημένιο μετάλλιο με χρόνο 25.91 ενώ στα 5000 γυναικών η Ισμήνη Παναγιωτοπούλου του ΟΚΑΚ τερμάτισε στην 3η θέση με χρόνο 19.34. 68.

    Από κει και πέρα να τονιστεί ότι στο Τριπλούν η αθλήτρια του Α.Ο.Κ. Έλλη Αρβανιτίδου τερμάτισε στην 2η θέση με 11.18 και η Κατερίνα Καλτσά του ΑΟ Χρυσούπολης κατετάγη στην 3η θέση με 11.10. Στη σφαιροβολία των γυναικών η Γεωργία Φλώρου πήρε το αργυρό μετάλλιο. Η αθλήτρια ανήκει στον ΟΚΑ Φίλιππος.  Τέλος να τονίσουμε ότι στα 5000 μέτρα ο αθλητής του ΟΚΑΦ  Νίκος  Λαφτσίδης τερμάτισε στην 2η θέση και στην Τρίτη θέση τερμάτισε ο αθλητής Μάρκος Γιούρτσης του Α.Ο.Καβάλα. Συμπερασματικά να σημειώσουμε ότι οι σύλλογοι του νομού Καβάλας κατά τη διάρκεια των αγώνων είχαν και πάλι πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, με τα μετάλλια που κατέκτησαν και τις θέσεις που κατέλαβαν.

    Comments are closed.