Bookmarks

    Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Αγίας Βαρβάρας μετά από τρία χρόνια παραμονής στον πάγκο της αποτελεί ο Στάθης Καμαράκης ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του τον Αστέρα Καβάλας όπου θα έχει ρόλο οργανωτικό στις Ακαδημίες του συλλόγου.

     

    Ο πρώην κόουτς του ΓΑΣ Κομοτηνής αποφάσισε να τραβήξει σε άλλα μονοπάτια, αν και όπως όλα δείχνουν όχι μακριά από την πόλη της Καβάλας.

    Μάλιστα να τονίσουμε ότι διοικούσα επιτροπή της Σάντας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για να ευχαριστήσει τον Σερραίο προπονητή Στάθη Καμαράκη:

    «Η επιτροπή μπάσκετ του ΜΠΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον προπονητή Στάθη Καμαράκη και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της πλούσιας καριέρας του. Η διακοπή αυτής της συνεργασίας ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση που όμως πάρθηκε από ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα ανιδιοτελώς και φροντίζουν για το καλό της ομάδας με βάση και τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν την δεδομένη στιγμή. Τόσο εμείς σαν παράγοντες όσο και οι παίχτες που συνεργάστηκαν μαζί του ήμασταν πολύ τυχεροί καθώς μάθαμε πολλά τόσο από τον τρόπο δουλειάς όσο και από την φιλοσοφία για το μπάσκετ γενικότερα. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό έτσι ώστε στο επόμενο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα ανάλογη της ιστορίας της ομάδας στα τελευταία 15 χρόνια τόσο στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ όσο και στην Γ’ Εθνική».

     

    Comments are closed.