Bookmarks

    Νέες διακρίσεις και επιτυχίες σημείωσαν οι μαθητές του 5ου Γυμνασίου Καβάλας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο και οι οποίες να τονίσουμε ότι ήρθαν να δώσουν ιδιαίτερα μεγάλη χαρά στη σχολική κοινότητα και να κάνει υπερήφανους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

     

    Πρόκειται για επιτυχίες οι οποίες προβάλουν σε μέγιστο βαθμό τον καβαλιώτικο αθλητισμό και το σίγουρο είναι ότι αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.

    Ειδικότερα να σημειώσουμε ότι η μαθήτρια του 5ου Γυμνασίου Καβάλας,  Λυδία Τσακαλίδου, η οποία συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο, το οποίο διεξήχθη στο Λαύριο από 28 έως 29 Απριλίου 2018, κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία των Κορασίδων (13-14 ετών).

    Σε όλα τα παραπάνω να προσθέσουμε το ότι ο μαθητής Γιώργος Πούλιος, ο οποίος συμμετείχε στο ίδιο πρωτάθλημα, κατέκτησε τη 2η θέση στο Διπλό Μίνι Τραμπολίνο και την 6η θέση στην κατηγορία Παίδων (13-14 ετών).

    Τέλος να αναφέρουμε ότι η Διεύθυνση και το Εκπαιδευτικό προσωπικό του 5ου Γυμνασίου Καβάλας στην ανακοίνωση που εξέδωσαν, συγχαίρουν θερμά τους μαθητές, τους γονείς και τους δασκάλους-προπονητές τους για τη σπουδαία επιτυχία τους και τους εύχονται ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις, με την ελπίδα η πορεία και η πρόοδός τους θα προσφέρουν ισχυρό κίνητρο και σε άλλους νέους της πόλης να ασχοληθούν με αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

     

    Comments are closed.