Bookmarks

    Δελτίο τύπου εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ο. Καβάλας σχετικά με τις επιτυχίες που σημείωσαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του, συμμετέχοντας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα  Τραμπολίνο που διεξήχθη στο Λαύριο.

     

    Το δελτίο τύπου

    Αναλυτικά στο δελτίο τύπου του Γ.Ο. Καβάλας, αναφέρονται τα εξής:

     

    -«Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα  Τραμπολίνο που διεξήχθη στο Λαύριο στις 28-29/04/2018.

    Το Δ.Σ. του Γ.Ο. Καβάλας  συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριές, Σαββίδη Νίκο και Στίλλο Ελεάνα για τις εμφανίσεις που πραγματοποίησαν .Τα παιδιά έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να μπούνε στους τελικούς,  στην προνομιούχα οχτάδα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Ολοκληρώθηκε έτσι μια δύσκολη χρονιά , από αγωνιστική και συναισθηματική άποψη, για τους αθλητές μας των μεγάλων κατηγοριών. Το Δ.Σ του Γ.Ο. Καβάλας θέλει να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά τους αθλητές, τις αθλήτριες,  τους γονείς και τους προπονητές του συλλόγου για τη στήριξη και την αφοσίωση τους στο σύλλογο. Ο Γ.Ο. Καβάλας με πολλές θυσίες των ανθρώπων του ξεπερνά τα προβλήματα και συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα.

    Συνεχίζουμε με αισιοδοξία  για την τελική φάση των μικρών κατηγοριών που θα διεξαχθεί στον Πολύγυρο 12-13 Μαΐου και ευχόμαστε στους αθλητές και τις αθλήτριες καλή επιτυχία».

     

    Comments are closed.