Bookmarks

    Δελτίο τύπου εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ Καβάλας μέσα από το οποίο, ευχαριστεί και συγχαίρει δημόσια το Δήμο Καβάλας για την ανάληψη της γενναίας πρωτοβουλίας με την υπογραφή της σύμβασης ενός πολύ μεγάλου έργου, που είναι η ριζική ανακατασκευή του «Βερούλειου» σταδίου.

     

    Το δελτίο τύπου της ΑΕΚ Καβάλας

    Ειδικότερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ Καβάλας, στο δελτίο τύπου που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

     

    -«Ως διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΚ Καβάλας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε δημόσια το Δήμο Καβάλας για την ανάληψη της γενναίας πρωτοβουλίας με την υπογραφή της σύμβασης ενός πολύ μεγάλου έργου, που είναι η ριζική ανακατασκευή του «Βερούλειου» σταδίου, το αποτελεί το «σπίτι» μας.

    Ένα όραμα για όλους εμάς που ασχολούμαστε με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο σύντομα θα γίνει πραγματικότητα και το γεγονός αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε υπερήφανοι. Πρόκειται για ένα έργο, σπουδαίο, με πολλά οφέλη για την κοινωνία της Καβάλας και τον αθλητισμό της, το οποίο με την ολοκλήρωση του θα ανοίξει νέους ορίζοντες για τις γενιές που έρχονται.

    Τέλος θέλουμε από καρδιάς να συγχαρούμε για την πρωτοβουλία τους, τη Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας Γιώργο Φιλόσογλου, την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Ευαγγελία Δρακονάκη και όλες τις υπηρεσίες για την μεγάλη τους συμβολή στο να προχωρήσουν οι διαδικασίες υλοποίησης του σπουδαίου αυτού έργου».

     

    Για το Δ.Σ. της ΑΕΚ Καβάλας

    Ο πρόεδρος

    Σταμάτης Τσάμαρης

    66 Responses to “H AEK Καβάλας συγχαίρει και ευχαριστεί το Δήμο Καβάλας”