Bookmarks

    Σε μία μεγάλη γιορτή κατάφεραν να μετατρέψουν οι άνθρωποι του Απόλλωνα Καβάλας το τουρνουά ποδοσφαίρου (Κ-11) που διοργάνωσαν σε συνεργασία με την ΕΠΣ Καβάλας, την προηγούμενη Κυριακή 1 Απριλίου 2018.

     

    Εκείνο το οποία πρέπει να σημειώσουμε είναι το ότι ήταν μία εκδήλωση που απέσπασε πολύ ζεστά και θετικά μηνύματα από όλους τους συμμετέχοντες, παράγοντες, προπονητές, διαιτητές, αλλά και απλούς φιλάθλους, οι οποίοι έμειναν ενθουσιασμένοι από το θέαμα που παρακολούθησαν.

    Η μεγάλη συμμετοχή των σωματείων και των ποδοσφαιριστών μικρών ηλικιών στο τουρνουά είναι ένα ενθαρρυντικό στοιχείο που φανερώνει τη σοβαρή δουλειά που γίνεται από την Ένωση και τα σωματεία στα τμήματα υποδομής. Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι το μέλλον του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του νομού μας.

    Εκείνο το οποίο πρέπει να τονιστεί είναι το ότι η παρουσία του Καβαλιώτη πρώην ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή Νίκου Καραγεωργίου, στο τουρνουά έδωσε άλλη διάσταση στη διοργάνωση, αφού εκτός από ένα ποδοσφαιρικό ίνδαλμα αποτελεί κι ένα πρότυπο ανθρώπου για τα παιδιά.

    Ο Νίκος Καραγεωργίου μίλησε σε όλους τους νεαρούς  ποδοσφαιριστές, τους έδωσε συμβουλές και στο τέλος τους απένειμε τιμητικά διπλώματα για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

     

     

     

    80 Responses to “Γιορτή το τουρνουά του Απόλλων Καβάλας παρουσία του Νίκου Καραγεωργίου στα γήπεδα των Σφαγείων”