Bookmarks

    Μία σπουδαία ποδοσφαιρική φυσιογνωμία, ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής που έλαμψε με τις επιδόσεις του, τόσο στα ελληνικά, όσο και στα ευρωπαϊκά γήπεδα, θα τιμήσει με την παρουσία του το τουρνουά της Κυριακής 15 Απριλίου 2018, που συνδιοργανώνουν η ΕΠΣ Καβάλας και ο Α.Ο. Θεαγένης, στο Λιμένα Θάσου.

     

    Πρόκειται για τον άλλοτε διεθνή ποδοσφαιριστή της μεγάλης Α.Ε. Λάρισας, του ΟΦΗ και του Α.Ο. Τρικάλων, Ηλία Σελιώνη. Μάλιστα, στον ΟΦΗ υπήρξε συμπαίκτης με τον δικό μας σπουδαίο Καβαλιώτη τερματοφύλακα, Παναγιώτη Κοϊβέρογλου. Ο Ηλίας Σελιώνης έχει τιμήσει και υπηρετήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και από άλλες θέσεις. Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξε μέλος και συνεργάτης του προπονητικού team της Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ. Είναι φίλος του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου και δέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση που  του έγινε από την Ένωσή μας.

    Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής έχει σχεδιάσει, σε συνεργασία με τον Α.Ο. Θεαγένη Θάσου, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το ετήσιο ποδοσφαιρικό τουρνουά της Θάσου, το οποίο πρόκειται να διεξαχθεί την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 στο Λιμένα.

    Στο τουρνουά αυτό θα λάβουν μέρος πολλές ομάδες που συγκροτούνται από ποδοσφαιριστές των κατηγοριών (Κ-9) και (Κ-11).

    Η γιορτή αυτή του ποδοσφαίρου θα συνδυαστεί, παράλληλα, και με την παρουσία τριών σπουδαίων Θάσιων ποδοσφαιριστών, τους οποίους θα τιμήσει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και οι οποίοι διακρίθηκαν τόσο για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο, όσο και για το ήθος τους ως άνθρωποι στην κοινωνία.

    Πρόκειται για τους Θέμη Τζανετή, που μεγαλούργησε ως ποδοσφαιριστής φορώντας τη φανέλα του Πανιωνίου Ν. ΣμύρνηςΣ, Γιάννη Σαρανταδέκα, ο οποίος βγήκε από τα «σπλάχνα» του Α.Ο. Καβάλα υπό τις οδηγίες του αείμνηστου προπονητή Μήτσου Τσάκαλου και εν συνεχεία φόρεσε τη φανέλα με το Καραβάκι, παίζοντας για αρκετά χρόνια στην ανδρική ομάδα και Αντώνη Τσιμτσιρή, ένα γνήσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο που φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή Καβάλας και εν συνεχεία του Α.Ο. Καβάλα, αλλά δυστυχώς ένας σοβαρός τραυματισμός του στέρησε τη δυνατότητα να διαγράψει μια σπουδαία καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού είχε όλα εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν ένα μεγάλο ποδοσφαιριστή.

    Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα απονεμηθούν διπλώματα σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενθύμιο για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά της Θάσου.

    Την Ένωση θα εκπροσωπήσουν στο τουρνουά όλα σχεδόν τα μέλη της διοίκησης με τον πρόεδρο της Μιχάλη Παπαδόπουλο.

     

     

     

    Comments are closed.