Bookmarks

    Η ομάδα του Παγγαίου Όρους, η ομάδα που φέρει το όνομα του μεγάλου ευεργέτη της Ελευθερούπολης και της ευρύτερης περιοχής, Φρίξου Παπαχρηστίδη, ο Φρίξος Πλατανοτόπου, τίμησε το λαμπρό αστέρι της Καβαλιώτικης διαιτησίας, Σταύρο Μάνταλο, σε μια όμορφη εκδήλωση που έγινε την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018, στο κέντρο διασκέδασης «Ράνια».

     

    Να σημειωθεί ότι ο Σταύρος Μάνταλος, ο οποίος ήταν μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Καβάλας, μετεγγράφηκε στο Σύνδεσμο Αθηνών το 1998, καθώς οι σπουδές του στην πρωτεύουσα ήταν προτεραιότητα. Από το 2010 βρίσκεται στην ανώτερη κατηγορία της ελληνικής διαιτησίας. Από το 2016 και μετά από πληθώρα σημαντικών παιχνιδιών όπου ήταν διαιτητής, η ΚΕΔ/ΕΠΟ τον προτείνει στις λίστες διαιτητών της UEFA και κοσμεί παράλληλα και τα ευρωπαϊκά γήπεδα.

    Κατά την βράβευση του, στην οποία παρέστησαν σύσσωμο το Διοικητικό Σύμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας, βουλευτές και εκπρόσωποι Α’ και Β’ βαθμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του νομού μας, ο Σταύρος Μπάνταλος δήλωσε τα εξής:

    -«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα ανάμεσα στους βραβευμένους, καθώς ουδέποτε υπήρξα διαιτητής σε αγώνα της αγαπημένης σας ομάδας, του Φρίξου Πλατανοτόπου.  Θέλω να σας ευχαριστήσω ιδιαίτερα για την τιμή και την αναγνώριση στο πρόσωπό μου και σε όσα έχω καταφέρει στο χώρο της διαιτησίας. Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω τη Διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, η οποία βρίσκεται συνεχώς δίπλα μου και μου παρέχει την στήριξή της. Σας εύχομαι ολόψυχα να έχετε υγεία».

     

    Σήμερα ο κ. Σταύρος Μάνταλος είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της Καβαλιώτικης διαιτησίας και του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου γενικότερα, του οποίου αποτελεί και αναπόσπαστο μέλος.

    Παράλληλα να τονίσουμε ότι εκτός από τον  διεθνή  Καβαλιώτη διαιτητή  Σταύρο Μάνταλο, τιμήθηκε και ο  Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΚ Χρόνης Γκαϊτατζής. Ακόμη ο Φρίξος Πλατανοτόπου βράβευσε την Συγγραφέα Εύκλεια Καράδαγλη  και τον μεγάλο μουσικό Σπύρο  Γαλετσίδη που δεν είναι εν ζωή και την πλακέτα παρέλαβε ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Λάζαρος Γαλετσίδης.

    Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν επίσης και πολλοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πλατανοτόπου που πρόσφεραν πολλά στην ομάδα.

    Comments are closed.