Bookmarks

    Την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 ο ΠΑΟΚ Καβάλας διοργάνωσε και διεξήγαγε ένα άψογο, από κάθε άποψη, τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών.

     

    Στο τουρνουά, που ξεκίνησε νωρίς το πρωί και ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα, έλαβαν μέρος τριάντα (30) τμήματα υποδομής από δεκαέξι (16) σωματεία από το νομό Καβάλα και όχι μόνο. Το όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα που προσέφεραν οι δεκάδες νεαροί ποδοσφαιριστές, παρακολούθησαν και χειροκρότησαν πολλοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στα γήπεδα Κωτσάλου.

    Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ Καβάλας από την πρώτη ημέρα που αποφάσισαν τη διεξαγωγή αυτού του τουρνουά, συνεργάστηκαν στενά με την Επιτροπή Τμημάτων Υποδομής της ΕΠΣ Καβάλας, ώστε να βγει ένα πετυχημένο αποτέλεσμα.

    Το τουρνουά παρακολούθησε ως καλεσμένος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, Κυριάκος Αλεξανδρίδης.

    Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, πέρα από τα τουρνουά που διοργάνωσε με δική της πρωτοβουλία, συμμετέχει ενεργά και σε κάθε τουρνουά που διοργανώνουν τα σωματεία της, αφού ο στόχος και ο σκοπός διεξαγωγής τους είναι κοινός και δεν είναι άλλος από την πρόοδο και την ανάπτυξη του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

    Την εκδήλωση στα γήπεδα «Κωτσάλου» τίμησαν με την παρουσία τους μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Καβάλας, με επικεφαλής πάντα τον πρόεδρο της αρμόδιας Επιτροπής. Δημήτρη Ρουμελιώτη, αρκετοί γονείς και πλήθος κόσμου που χειροκρότησαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

    Comments are closed.