Bookmarks

    Την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας διοργανώνει τέσσερα τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών, με τα δύο εξ’ αυτών να διεξάγονται σε συνεργασία με το ποδοσφαιρικό σωματείο ΜΙΚΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του σωματείου, οι οποίες βρίσκονται στην περιοχή των Αμισιανών. Τα υπόλοιπα δύο τουρνουά διεξάγονται στο γήπεδο του Λιμένα Θάσου, σε συνεργασία με το Θεαγένη Θάσου.

     

    ΕΠΣ Καβάλας και ΜΙΚΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ (MUNDIALITO) θα φιλοξενήσουν ομάδες δύο κατηγοριών, που θα αποτελούνται από ποδοσφαιριστές της κατηγορίας (Κ-10) και (Κ-12).

    Την Ένωση θα εκπροσωπήσει στην εκδήλωση ο Γενικός Γραμματέας, κ. Χρήστος Παρασκευάς, με άλλα μέλη της διοίκησης. Μετά το τέλος του τουρνουά θα τιμηθούν δύο σπουδαίοι συντελεστές του τοπικού μας ποδοσφαίρου, που προσέφεραν πολλά στο άθλημα. Πρόκειται  για τον προπονητή ποδοσφαίρου κ. Δημήτρη Μαγκαφίνη, ο οποίος έχει καταγράψει μία σπουδαία προπονητική διαδρομή σε ελληνικούς συλλόγους εθνικών κατηγοριών, αφήνοντας στους συνεχιστές του σπουδαίο προπονητικό έργο και τον κ. Παναγιώτη Μπασδάνη, τον άνθρωπο που μεγαλούργησε στο χώρο των Ακαδημιών, επιτελώντας ένα σπουδαίο παραγοντικό έργο. Από τις ομάδες του κ. Μπασδάνη ξεπήδησαν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, πολλοί εκ των οποίων αγωνίζονται μέχρι σήμερα σε πολλούς συλλόγους, ενώ άλλοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο από τη θέση του προπονητή, του διαιτητή, του παράγοντα σωματείου κλπ. Πρόκειται για δύο πρόσωπα που έγραψαν με φωτεινά γράμματα το όνομα τους στο τοπικό ποδόσφαιρο.

    Το σωματείο ΜΙΚΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ (MUNDIALITO) ετοιμάζει, βέβαια, μία ακόμη ποδοσφαιρική  παράσταση , ένα τουρνουά τον Ιούνιο.  Σε αυτό θα λάβουν μέρος πολλές ομάδες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ομάδες που συμμετέχουν στα εθνικά μας πρωταθλήματα.

    Comments are closed.