Bookmarks

    Ιδιαίτερα εύκολη και πολύ βατή πρέπει να χαρακτηριστεί για τον Α.Ο.Κ. η κλήρωση που έγινε για την πρεμιέρα του Α’ Ομίλου στα πλαίσιο του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας, αφού το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη θα «τρέξει» στον θεσμό με εντός έδρας αγώνες που θα δώσει στο «Ανθή Καραγιάννη», έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να προχωρήσει.

     

    Οι Κυπελλούχοι της Ε.Π.Σ. Καβάλας, να σημειώσουμε ότι κληρώθηκαν με την Θράκη Φερρών η οποία κατέκτησε το αντίστοιχο κύπελλο στο νομό του Έβρου. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Απριλίου και θα διεξαχθεί στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Στη συνέχεια να τονίσουμε πως η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη στην περίπτωση που ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο της Θράκης Φερρών τότε θα παίξει πάλι εντός έδρας στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» αυτήν την φορά με το νικητή του αγώνα Απόλλων Παραλιμνίου-Αρη Αβάτου. Αν και πάλι ο Α.Ο.Κ. πάρει τη νίκη θα παίξει στον τελικό του 1ου ομίλου στην Καβάλα με το νικητή του ζευγαριού ΑΕ Καλαμπακίου- Δόξα Προσκυνητών. Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος έχει προγραμματιστεί για να ξεκινήσει την Τετάρτη 11 Απριλίου και η 2η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 25 Απριλίου. Ο τελικός του 1ου ομίλου θα γίνει την Τετάρτη 9 Μάϊου.

     

    Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία

    Σε αγωνιστικό επίπεδο να τονιστεί ότι την ερχόμενη Κυριακή (1/4) πέφτει η αυλαία του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και την τελευταία αγωνιστική ο Α.Ο.Κ. θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον ΜΑ Ξηροποτάμου Δράμας. Η προετοιμασία της ομάδας του Κώστα Ανυφαντάκη βρίσκεται στο τελευταίο της στάδιο και στόχος για τους «Αργοναύτες» είναι η νίκη προκειμένου ο Α.Ο.Κ. να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με νίκη η οποία θα τον φέρει όσο πιο ψηλά γίνεται στον πίνακα της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

    Comments are closed.