Bookmarks

    Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην αθλητική ιστοσελίδα Mikriliga, ο προπονητής του Αετού Ορφανού Δημήτρης Σίτσας. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώνεται και στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, στο μυστικό της σπουδαία πορείας της ομάδας του Αετού Ορφανού, στο τελευταίο ματς με το Νέστο Χρυσούπολης αλλά και στο εάν θα συνεχίσει και τη νέα περίοδο στον ίδιο πάγκο.

     

    Κάποια αποσπάσματα της συνέντευξης του προπονητή του Αετού Ορφανού Δημήτρη Σίτσα είναι τα εξής:

     

    -Για το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στο Νέστο:

    -«Οι δύο ομάδες πέτυχαν τον στόχο τους και είναι απελευθερωμένες. Νομίζω θα δούμε ένα ωραίο και ελεύθερο παιχνίδι. Εμείς, βέβαια, έχουμε κι ένα επιπλέον κίνητρο μιας και θέλουμε να παραμείνουμε στη δεύτερη θέση. Μια θέση, που ίσως, δώσει και κάτι παραπάνω από το γόητρο. Θα το δούμε αυτό. Όπως και να’ χει, εμείς θα παίξουμε για την ιστορία μας και είμαι σίγουρος πως οι ποδοσφαιριστές μου θα τα δώσουν όλα για τη νίκη».

     

    -Ποιο ήταν το «μυστικό» της εντυπωσιακής φετινής πορείας της ομάδας;

    -«Η αφομοίωση από τους ποδοσφαιριστές αυτών που ήθελα να περάσω στην ομάδα. Τα παιδιά κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή αυτά που ήθελα να δείξουμε στο γήπεδο. Άλλωστε, μιλάμε για ποδοσφαιριστές πολύ ταλαντούχους και ποιοτικούς. Πολλοί από αυτούς δεν είναι για αυτήν την κατηγορία. Έτσι, λοιπόν, φτάσαμε στο σημείο να ανταγωνιζόμαστε και να κερδίζουμε εξαιρετικές ομάδες με διπλάσιο ή και τριπλάσιο μπάτζετ από εμάς».

     

    -Ποια στιγμή ξεχωρίζει μέσα στη σεζόν;

    -«Θα έλεγα η αναμέτρηση μέσα στο Παραλίμνιο. Ήταν ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια. Ήμασταν, ίσως, στο πικ μας, διεκδικούσαμε με αξιώσεις την πρώτη θέση. Αν κερδίζαμε, άλλωστε, θα ανεβαίναμε στην κορυφή. Υπήρξε, όμως, μία διαιτητική αδικία σε εκείνο το ματς. Αδικία που αναγνωρίζεται καθολικά, δεν το λέμε μόνο εμείς. Παρ’ όλα αυτά, βάλαμε στα δίχτυα τον Απόλλωνα. Είχαμε 6-7 κλασικές ευκαιρίες για γκολ, αλλά πέσαμε σε έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες. Οι παίχτες μου έδειξαν πάθος και δυναμική και πραγματικά θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τους τρεις βαθμούς».

     

    -Αν του δινόταν η ευκαιρία, θα άλλαζε κάτι;

    -«Ναι, ίσως, την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στο Διδυμότειχο. Θα είχα μία διαφορετική αντιμετώπιση στο παιχνίδι. Θα έπαιρνα κάποιες διαφορετικές αποφάσεις. Βέβαια και τον Δεκέμβριο, όταν έφυγαν κάποιοι ποιοτικοί παίχτες με μεγάλο συμβόλαιο, ίσως έπρεπε να τους αντικαταστήσουμε με κάποιους άλλους εφάμιλλης αξίας και να κυνηγήσουμε κάτι παραπάνω».

     

    -Θα μείνει στην ομάδα και του χρόνου;

    -«Κοιτάξτε αυτό είναι πάντα σε συνάρτηση με τη διοίκηση. Υπάρχει μία σκέψη για την επόμενη χρονιά. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν άτομα στη διοίκηση, με τα οποία έχουμε μεγαλώσει μαζί και θέλουν και εκείνοι έναν δικό τους άνθρωπο στο τιμόνι του συλλόγου. Αν οι συνθήκες και τα πράγματα είναι έτσι, όπως τα θέλω, τότε δε θα έχω κανένα πρόβλημα να παραμείνω στην τεχνική ηγεσία. Δε σας κρύβω ότι υπήρξαν κάποια μικρά προβλήματα οργάνωσης φέτος, στην ομάδα, αλλά πιστεύω ότι μπορούν εύκολα να λυθούν».

     

    Comments are closed.