Bookmarks

    Στο -6 από την κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής βρίσκεται ο Α.Ο.Κ. πίσω από τον Απόλλων Παραλιμνίου, με την έναρξη του δεύτερου γύρου και μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Άρη Αβάτου.

     

    Μία ισοπαλία η οποία σίγουρα θα πρέπει να προβλημάτισε την τεχνική ηγεσία των «Αργοναυτών» αφού ο Α.Ο.Κ. παρουσιάστηκε με δύο πρόσωπα, δίνοντας τη δυνατότητα στην ομάδα του Άρη Αβάτου να αντιδράσει και να πάρει τελικά την ισοπαλία.

     

    Μονόδρομος είναι η νίκη

    Πλέον η ομάδα της Καβάλας, στρέφει το ενδιαφέρον και την προσοχή της, στο ντέρμπι που ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή (21/1) με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Απόλλων Παραλιμνίου στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» Μία αναμέτρηση η οποία έχει τον χαρακτήρα ενός μεγάλου τελικού και η νίκη για το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη δεν αποτελεί μόνο ανάγκη επιτακτική αλλά είναι μονόδρομος. Αυτό άλλωστε το γνωρίζουν άπαντες εντός των αποδυτηρίων και σίγουρα η κατάκτηση του «τρίποντου» από τον Α.Ο.Κ. αφενός θα μειώσει τη διαφορά στους 3 βαθμούς από την κορυφή αφετέρου θα συσπειρώσει τους καβαλιώτες φιλάθλους και θα τους ξανά φέρει στις κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη». Μάλιστα η αναγκαιότητα μίας επιβλητικής παρουσίας των καβαλιωτών φιλάθλων στο ντέρμπι με τον Απόλλων Παραλιμνίου θεωρείται πολύ μεγάλη, σε ένα παιχνίδι χωρίς αύριο.

     

    Ξεκινάει η προετοιμασία

    Σε αγωνιστικό επίπεδο μετά το ρεπό, οι παίκτες του Α.Ο.Κ. επιστρέφουν την Τρίτη (16/1) στις προπονήσεις προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία των «Αργοναυτών». Μία προετοιμασία κατά τη διάρκεια της ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης στις καθημερινές προπονήσεις αναμένεται να ρίξει ιδιαίτερο βάρος κυρίως σε θέματα τακτικής. Σε αγωνιστικό επίπεδο να σημειώσουμε ότι στα πλάνα του Κώστα Ανυφαντάκη υπολογίζεται ο Παναγιώτης Ξόμπλιος, το δελτίο του οποίου αναμένεται να εκδοθεί μέσα στην εβδομάδα. Αντίθετα θα απουσιάσει ο Λυμπεράκης που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες.

    Comments are closed.