Bookmarks

    Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου αρχίζει η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος (Κ-13) για τους ομίλους Β’ και Γ’. Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε Σάββατο, με ώρα έναρξης 10:00 π.μ. Τα εμπλεκόμενα σωματεία μπορούν να βρουν το αναλυτικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ Καβάλας.

     

    Αυτά γίνονται γνωστά από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε και στο οποίο γίνονται γνωστές οι τελευταίες δραστηριότητες της τοπικές ένωσης. Σημειώνονται δε, οι κλήσεις σε απολογίες αλλά και οι ποινές που επιβλήθηκαν από τη διοργανώτρια αρχή.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας, αναφέρονται τα εξής:

     

    -«1. Η μεικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣ Καβάλας, στα πλαίσια της προετοιμασίας της και της αναζήτησης νέων ταλέντων που θα επανδρώσουν τις ομάδες μας τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, έδωσε φιλικό αγώνα το απόγευμα της Τρίτης 23/01/2018 στο γήπεδο των Πηγαδίων με αντίπαλο την ομάδα U-17 της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ.

    2. Το Σάββατο 27/01/2018 αρχίζει η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος (Κ-13) για τους ομίλους Β’ και Γ’. Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε Σάββατο, με ώρα έναρξης 10:00 π.μ. Τα εμπλεκόμενα σωματεία μπορούν να βρουν το αναλυτικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ Καβάλας.

    3. Καλούνται τα σωματεία Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ και ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ και οι προπονητές τους στα γραφεία της Ένωσης την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018 στις 19:00 μ.μ., προκειμένου να συζητηθούν από κοινού με τους ιθύνοντες της Ένωσης οι λεπτομέρειες διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου.

    4. Λόγω της μη προσέλευσης στην κλήση που έγινε στους κ.κ. Αντάρτη Βασίλη, Τσουμάκη Δημήτρη και Τσάκωνα Δημήτρη, καθώς και στο σωματείο ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ, λόγω υποχρεώσεων, καλούνται εκ νέου σε απολογία την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 στις 18:30 μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης.

    5. Μετά  από απολογία τους, επιβλήθηκαν στους παρακάτω οι αντίστοιχες ποινές:

    α. Χρυσαλίδης Παναγιώτης, προπονητής σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ, 2 μήνες απαγόρευσης εισόδου και παραμονής στους αγωνιστικούς χώρους και χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ. Η ανωτέρω ποινή ισχύει από την ημέρα κοινοποίησης, 16/01/2018

    β. Φαρσάκογλου Άνθιμος, ποδοσφαιριστής του σωματείου ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τριάντα (30) ημέρες. Η ανωτέρω ποινή ισχύει από την ημέρα κοινοποίησης, 16/01/2018.

    6. Τροποποιούνται οι ώρες έναρξης των παρακάτω αγώνων ως εξής:

    ·       ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ, ΩΡΑ 15:00

    ·       ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΩΡΑ 15:30

    ·       ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ, ΩΡΑ 14:00

    ·       Α.Ε. ΠΙΕΡΕΩΝ 2004 – ΚΑΒΑΛΑ 2004, ΩΡΑ 10:45

    ·       ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – Α.Ο. ΠΟΤΑΜΙΑ, ΩΡΑ 11:30

    ·       ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΠΟΝΤΟΛΙΒΑΔΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ, ΩΡΑ 11:45

    ·       ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ, ΩΡΑ 13:45

    ·       ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ – ΑΕ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΩΡΑ 13:00

     

    7. Εκπρόσωποι του Δ.Σ. της ΕΠΣ Καβάλας επισκέφθηκαν την τελευταία εβδομάδα πολλά σωματεία της Ένωσης μας στις έδρες τους, όπου είχαν συζητήσεις με τους παράγοντες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία τους και τη γενικότερη πορεία των πρωταθλημάτων μας. Αυτό θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου, προκειμένου να βρίσκονται λύσεις από κοινού στα προβλήματα που συναντά σήμερα το τοπικό μας ποδόσφαιρο».

    Comments are closed.