Bookmarks

  Σε μία όμορφη ατμόσφαιρα το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου στην αίθουσα του αμφιθεάτρου της Ν. Καρβάλης, τιμήθηκαν από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας δύο εξέχουσες και σπουδαίες φυσιογνωμίες του τοπικού μας ποδοσφαίρου και όχι μόνο, οι Σταμάτης Παπαδάκης και Δήμος Φιλιππίδης.

   

  Οι Σταμάτης Παπαδάκης και Δήμος Φιλιππίδης ήταν δύο άνθρωποι του ποδοσφαίρου που μεγαλούργησαν στα γήπεδα του νομού μας, αλλά και στα γήπεδα όλης της Ελλάδας με τις εμφανίσεις τους ως ποδοσφαιριστές και προπονητές ποδοσφαίρου.

  Οι άνθρωποι αυτοί, που τα τελευταία χρόνια προσέφεραν τις υπηρεσίες τους και ως Ενωσιακοί προπονητές, είχαν την ευκαιρία να αναλάβουν στα έμπειρα χέρια τους όλα τα νεαρά ταλέντα του νομού μας και να τα «πλάσουν» όπως αυτοί γνωρίζουν, με έναν μοναδικό τρόπο, μετατρέποντας τα στη συνέχεια σε αξιόλογους ποδοσφαιριστές που σήμερα αγωνίζονται σε ανδρικές ομάδες του νομού μας αλλά και εκτός τοπικών συνόρων.

  Ήταν μία συγκινητική στιγμή τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους παρευρισκομένους, αφού η επιλογή της ΕΠΣ Καβάλας να τους βραβεύσει απεδείχθη, κατά κοινή ομολογία, η καλύτερη.

  Τις απονομές στους δύο παλαιούς άσσους του Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ έκαναν κατά σειρά, ο αντιπεριφερειάρχης της περιφερειακής ενότητας Καβάλας, κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος στο Δήμο Φιλιππίδη και ο εκπρόσωπος της Δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα, Πέτρος Πετρόπουλος, στο Σταμάτη Παπαδάκη.

  Οι δύο αυτοί σπουδαίοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, εμφανώς συγκινημένοι, ευχαρίστησαν το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας, τονίζοντας πως ήταν και θα είναι παρόντες σε κάθε κάλεσμα της Ένωσης, όταν και όποτε χρειαστεί. Επίσης, ευχήθηκαν να συνεχίσουν την προσπάθεια ως νέα διοίκηση, ώστε το Καβαλιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να πάρει και πάλι τα σκήπτρα σε πανελλήνιο επίπεδο, όπως στο παρελθόν.

   

  Η Ε.Π.Σ.Κ. ευχαριστεί

  το Ναζιανζό και τους

  επαγγελματίες της Ν. Καρβάλης

  Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας νιώθει επιτακτικά την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους ανθρώπους που υπηρετούν το σωματείο του ΝΑΖΙΑΝΖΟΥ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ, για τη θερμή φιλοξενία που επεφύλαξαν σε όλους τους συναδέλφους τους – παράγοντες και γενικότερα την ΕΠΣ Καβάλας, κατά την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου 2018 στη Νέα Καρβάλη.

  Επίσης, η ΕΠΣ Καβάλας ευχαριστεί τον πρόεδρο του Δημοτικού Διαμερίσματος Ν. Καρβάλης, κ. Νικόλαο Γκίκα, για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας του αμφιθεάτρου Ν. Καρβάλης. Παράλληλα, ευχαριστεί θερμά τους επαγγελματίες της Ν. Καρβάλης, κ.κ. Πρόδρομο Ιωσηφίδη, Απόστολο Κεϊσογλου και Δημήτρη Πτερνόπουλο, που προσέφεραν δωρεάν σε όλους τους καλεσμένους τη βασιλόπιτα, τα βασιλοπιτάκια και τα πλούσια γλυκίσματα και εδέσματα που συνόδευαν τον καφέ και τα αναψυκτικά που προσφέρθηκαν απλόχερα.

  Τέτοιες συμπεριφορές και φιλοξενίες όπως αυτή του ΝΑΖΙΑΝΖΟΥ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ αποτελούν ένα φωτεινό παράδειγμα σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο, που απαραίτητα πρέπει να μεταφερθούν και μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, ώστε το ποδόσφαιρο να γίνει μία γέφυρα φιλίας μεταξύ των αθλητών, των παραγόντων και των φιλάθλων και όχι ένα πεδίο διαμάχης, διένεξης και αντιπαραθέσεων.

   

  Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, τόνισε έντονα προς πάσα κατεύθυνση ότι η ΕΠΣ Καβάλας μπήκε σε μία φάση συμμαζέματος και νοικοκυρέματος σε όλους τους τομείς. Φρόντισε να προγραμματίσει τέσσερις σημαντικές εκδηλώσεις, όπως αυτή της Ν. Καρβάλης, όπου χάρη στη συμβολή των σωματείων, τοπικών αρχών και ανθρώπων της τοπικής αγοράς θα έχουν σχεδόν μηδενικό κόστος. Μόνον έτσι, τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ, θα αντιμετωπίσουμε τα κακώς κείμενα, ώστε να ατενίσουμε με αισιοδοξία το μέλλον της Ένωσης, εξασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα της ΕΠΣ Καβάλας.

   

  16 Responses to “Η Ε.Π.Σ.Κ. έκοψε την πίτας της για το Δήμο Καβάλας και τίμησε τους Σταμάτη Παπαδάκη και Δήμο Φιλιππίδη”