Bookmarks

    Δελτίο τύπου σχετικά με τις τελευταίες δραστηριότητες της, εξέδωσε η διοίκηση της Ε.Π.Σ. Καβάλας στο οποίο γίνεται λόγος για τιμωρίες που επιβλήθηκαν, κλήσεις σε απολογία αλλά και σε αλλαγές ωρών διεξαγωγής κάποιων αναμετρήσεων.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ε.Π.Σ. Καβάλας, αναφέρει τα εξής:

     

    -«1. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας εύχεται χρόνια πολλά με υγεία και χαρά σε όλο τον κόσμο του αθλητισμού και το πνεύμα των Χριστουγέννων να φωτίσει το δρόμο για την αγάπη προς το συνάνθρωπο, μακριά από ματαιοδοξίες, μικρότητες και διακρίσεις. Όσο για το χώρο του ποδοσφαίρου εύχεται ολόψυχα η νέα χρονιά να είναι η αφετηρία για την ανάδειξη νέων ταλέντων στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο.

    2. Τιμωρείται ο ποδοσφαιριστής  Αγαθόπουλος Παύλος του σωματείου ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ με έγγραφη αυστηρή επίπληξη για τις δημόσιες τοποθετήσεις του, όσον αφορά τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΜΑ ΑΝΤΙΦΙΛΙΠΠΩΝ – ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ.

    3. Τιμωρείται ο παράγοντας του σωματείου ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ κ. Βασίλης Μπιλμπίλης με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 45 ημέρες. Η ποινή αυτή του επιβλήθηκε για όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα του παιχνιδιού ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ – ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ.

    4. Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 διεξάγονται δύο τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών. Οι αγώνες για την κατηγορία (Κ-9) θα διεξαχθούν στο γήπεδο Κοκκινοχώματος, ενώ αυτοί για την κατηγορία (Κ-11) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΟΡΦΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ. Όλοι οι Καβαλιώτες φίλαθλοι μπορούν να δώσουν το παρών και να στηρίξουν την προσπάθεια που έχει σαν μήνυμα «Τα παιδιά νοιάζονται για τα παιδιά».

    5. Με απόλυτη επιτυχία λειτουργεί η σχολή Προπονητών Ποδοσφαίρου UEFA C, που διεξάγεται αυτήν την περίοδο στην πόλη μας. Τους εκπαιδευτές επισκέφθηκαν το βράδυ της Τρίτης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Καβάλας και συνομίλησαν για την πορεία της σχολής.

    6. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στον ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΠΟΝΤΟΛΙΒΑΔΟΥ και τον Α.Ο. ΠΟΤΑΜΙΑΣ, που δεν διεξήχθη λόγω απαγορευτικού του απόπλου των πλοίων, ορίστηκε για το Σάββατο 23/12/2017 και ώρα 14:45 μ.μ.

    7. Τιμωρείται ο παράγοντας του σωματείου ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ, κ. Τσάκωνας Δημήτριος, με αποκλεισμό εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 45 ημέρες, για όσα συνέβησαν με υπαιτιότητα του στον αγώνα ΠΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ. Επίσης, τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο50 ευρώ με αναστολή.

    8. Τιμωρείται με έγγραφη επίπληξη ο προπονητής του σωματείου Μ.Α. ΟΡΦΑΝΙΟΥ, κ. Ιωάννης Μεντεσίδης για την παραβατική του συμπεριφορά στον αγώνα Α.Ο. ΚΑΡΥΑΝΗΣ – Μ.Α. ΟΡΦΑΝΙΟΥ.

    9. Καλείται σε απολογία την Τρίτη 9/1/2018 και ώρα 18:30 μ.μ. το σωματείο ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, για όσα συνέβησαν με υπαιτιότητα του και όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ.

    10. Λόγω της διεξαγωγής του τοπικού εθίμου «Ο ΑΡΑΠΗΣ» στη Νικήσιανη, η ΕΠΣ Καβάλας έκανε δεκτό το αίτημα  του τοπικού Συμβουλίου και μεταθέτει τον αγώνα ΑΣ ΠΑΓΓΑΙΟ – ΑΕ ΠΙΕΡΕΩΝ 2004 την Κυριακή 7/1/2018, αντί στις 6/1/2018 που αρχικά είχε ορισθεί. Στο ανωτέρω αίτημα συνηγόρησαν και τα δύο διαγωνιζόμενα σωματεία.

    11. Τιμωρείται ο παράγοντας του σωματείου ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ, κ. Αντάρτης Βασίλης, με αποκλεισμό εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 45 ημέρες».

    Comments are closed.