Bookmarks

    Την απόλυτη και ουσιαστική στήριξη της, στην Ίρις Καβάλας έδειξε το βράδυ της Τετάρτης η Ένωση Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας, 62με το  πολύ ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι που έδωσε στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καβάλα. 

     

    Ήταν ένα φιλικό με πολλές συγκινήσεις και στο οποίο οι παίκτες του Ανδρέα Καραπιπερίδη είχαν την ευκαιρία μπάσκετ με αμαξίδιο κόντρα στους αθλητές τις Ίριδας από τους οποίους έχασαν με μόλις ένα πόντο διαφορά 33-34.  Από την πλευρά της η διοίκηση της Ίριδας, δηλώνουν πολύ ευχαριστημένοι και ταυτόχρονα ικανοποιημένοι από την θετική ανταπόκριση που είχε το αίτημα από τους ανθρώπους της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης. Με ανακοίνωση της ευχαριστεί τον πρόεδρο του συλλόγου καθώς και τον προπονητή του, αλλά και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού του Δήμου Καβάλας Γιώργο Φιλόσογλου. Συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής:

    – «Ευχαριστούμε τον κ. Φιλόσογλου που μας τίμησε με την παρουσία του. Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Βαγγέλης Παππάς πρόθυμα στήριξε την εκδήλωση και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Ο κόουτς κ. Καραπιπερίδης παρά το γεγονός πως η ομάδα του έχει ματς το Σαββατοκύριακο δεν έκανε δεύτερη σκέψη και έδωσε το ok. Ευχαριστούμε κόουτς»!

     

    Comments are closed.