Bookmarks

    Την Τετάρτη (22/11) το απόγευμα οι μικτές μας ομάδες Παίδων και Νέων υποδέχθηκαν στο γήπεδο του Νέστου Χρυσούπολης τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Έβρου και ο απολογισμός ήταν μία νίκη και μία ισοπαλία.

    Ειδικότερα να τονίσουμε ότι οι μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ. Καβάλας πραγματοποίησαν μια αξιόλογη εμφάνιση, γεγονός που είχε  σαν αποτέλεσμα οι Παίδες να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους, επικρατώντας των αντιπάλων τους με σκορ (2-0). Από την πλευρά τους οι Νέοι κατάφεραν να προηγηθούν με σκορ (1-0) και είχαν τη νίκη στα χέρια τους μέχρι το 80’ του αγώνα. Δυστυχώς γι ‘ αυτούς, λίγα λεπτά πριν ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη του παιχνιδιού ήρθε η ισοφάριση (1-1), η οποία και έμεινε μέχρι το τέλος.

    Οι Ενωσιακοί μας προπονητές Χατζηιωαννίδης Γιάννης, Τερμετζής Λουκάς και Χατζηβασιλειάδης Βασίλης χρησιμοποίησαν τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    Παίδες:

    Ματσάγκος, Βουδούρης, Τσιονάκας, Ορφανίδης, Ματσάγκος Ε., Συμεωνίδης, Λασκαράκης, Τζεράκης, Μεσίνης, Ανθουλάκης, Δεληγιαννίδης, Δομνίδης, Δούμας, Λυσσαρίδης, Λάσκαρης.

    Νέοι:

    Χρόνης, Τσάλμας, Μαλανδρής, Γαβριήλ, Τουρετζόγλου, Παρασκευάς, Κουκούμης, Λώλης, Νομικός, Κλοκίδης, Άγγος, Παπαδόπουλος Ρ., Παπάζογλου, Καραμεταξάς, Κυζάκης.

    Comments are closed.