Bookmarks

    Μετά από επαφές που είχε ο πρόεδρος της Επιτροπής Προπονητών της ΕΠΣ Καβάλας, Σουφλέρης Γεώργιος, με τον υπεύθυνο των σχολών προπονητών της ΕΠΟ, κ. Χαράλαμπο Ζελενίτσα, διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να ξεκινήσουν χωρίς προβλήματα τα μαθήματα της σχολής UEFA C.

    H σχολή πρόκειται να ξεκινήσει τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 και θα διαρκέσει έως και τις 20 Δεκεμβρίου 2017.

    Κατά πάσα πιθανότητα, στη σχολή θα διδάξουν τρεις εκ των τεσσάρων παρακάτω καθηγητών: Ζελενίτσας Χαράλαμπος, Ιορδανίδης Μιχάλης, Κυρανούδης Άγγελος και Μεταξάς Θωμάς.

    Το θεωρητικό κομμάτι θα διδάσκεται σε αίθουσα του ξενοδοχείου LUCY της Καβάλας, ενώ το πρακτικό στις αθλητικές εγκαταστάσεις του σωματείου Απόλλων Καβάλας.

    Παρακαλούνται οι υποψήφιοι να μεριμνήσουν για την καταβολή του παραβόλου συμμετοχής έως και την 25η Νοεμβρίου 2017. Από την επόμενη ημέρα, όποιος εκ των υποψηφίων έχει οποιαδήποτε εκκρεμότητα, τη θέση του θα καταλαμβάνει ο πρώτος στη σειρά επιλαχών υποψήφιος.

    Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον πρόεδρο της Επιτροπής, κ. Σουφλέρη Γεώργιο (τηλ. επικοινωνίας 6971886778), ή με την γραμματεία της ΕΠΣ Καβάλας και τον κ. Χρόνη Γαϊτατζή (τηλ. επικοινωνίας 6945926400).

    Comments are closed.