Bookmarks

    Ενδιαφέρουσα από κάθε πλευρά μπορεί να χαρακτηριστεί η συνάντηση που είχε στην Ε.Π.Ο. αντιπροσωπεία της Ε.Π.Σ. Καβάλας με μέλη της διοίκησης της Ομοσπονδίας, κατά τη διάρκεια της οποίας, η δύο πλευρές συζήτησαν διάφορα θέματα που αφορού το καβαλιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

    Επί τάπητος, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, τέθηκαν θέματα όπως, το καθεστώς που διέπει το Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο στην περιοχή Αμισιανών, η πιθανή διεξαγωγή στην πόλη της Καβάλας ποδοσφαιρικού αγώνα ενός εκ των Εθνικών μας συγκροτημάτων, η εξέλιξη και η πρόοδος των καβαλιωτών διαιτητών, η επιμόρφωση των προπονητών ποδοσφαίρου του νομού μας και η λειτουργία της σχολής προπονητών UEFA αλλά και θέματα οικονομικής φύσης και συνεργασίας της ΕΠΣ Καβάλας και του Λογιστηρίου της ΕΠΟ.

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η διοίκηση της Ε.Π.Σ. Καβάλας, σχετικά με την επίσκεψη στην Ε.Π.Ο., αναφέρονται τα εξής:

    “Την Δευτέρα 02-10-2017 εκπροσώπησαν την ΕΠΣ Καβάλας στη συνάντηση με το Δ.Σ. της ΕΠΟ και τον πρόεδρο αυτής, κ. Βαγγέλη Γραμμένο, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Θεμάτων Προπονητών κ. Γιώργος Σουφλέρης και ο ταμίας της Ένωσης κ. Τάσος Στεφανίδης.

    Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:

    α) Το καθεστώς που διέπει το Ενωσιακό μας Αθλητικό Κέντρο στην περιοχή Αμισιανών, καθώς και την εξεύρεση τρόπων αποκατάστασης των ζημιών που έχουν γίνει σε αυτό, ούτως ώστε, αν είναι δυνατόν, να ξαναλειτουργήσει και να δοθεί προς λειτουργία στα τοπικά μας σωματεία. Η λειτουργία του γηπέδου αυτού θα ανακουφίσει, τους χειμερινούς κυρίως μήνες, τα υπόλοιπα γήπεδα της περιοχής που τόσο ταλαιπωρούνται από τις βροχές και τα χιόνια και τη συχνή χρήση τους για προπονήσεις και διεξαγωγή αγώνων.

    β) Συζητήθηκε η πιθανή διεξαγωγή στην πόλη μας ενός ποδοσφαιρικού αγώνα ενός εκ των Εθνικών μας συγκροτημάτων, δίνοντας έτσι τη χαρά στους φιλάθλους του νομού μας να παρακολουθήσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα από κοντά. Τέτοιοι αγώνες, είναι γεγονός, ότι αποτελούν κίνητρο για τα νεαρά μας παιδιά να έρθουν πιο κοντά και να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο.

    γ) Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εξέλιξη και πρόοδο των διαιτητών μας και τον προβιβασμό τους στις εθνικές κατηγορίες.

    δ) Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την επιμόρφωση των προπονητών ποδοσφαίρου του νομού μας και τη λειτουργία της σχολής προπονητών UEFA, που θα γίνει τον Δεκέμβριο του  2017 στην πόλη μας. Ζητήθηκε και θα μας  δοθεί απάντηση στις αμέσως επόμενες ημέρες, εάν μπορούν να εξετασθούν στη σχολή του Δεκεμβρίου όσοι προπονητές έχουν κοπεί σε  προηγούμενες σχολές. Επίσης συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν κυρίως την εφαρμογή του κανονισμού προπονητών ποδοσφαίρου, γεγονός που θα βοηθήσει στην ομαλή συνεργασία της Ένωσης με τον Σύνδεσμο Προπονητών.

    ε) Συζητήθηκαν θέματα οικονομικής φύσης και συνεργασίας της ΕΠΣ Καβάλας και του Λογιστηρίου της ΕΠΟ, για τα οποία θα γίνει σχετική ενημέρωση από τον ταμία της Ένωσης.

    Τέλος, συζητήθηκαν, σε γενικές γραμμές, όλα τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν τη λειτουργία της Ένωσης μας και υπήρξε διαβεβαίωση ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Γραμμένος, θα τιμήσει την Ένωση μας όταν τελειώσει το βαρύ πρόγραμμα των υποχρεώσεων του, το οποίο έχει επωμιστεί”.

    Comments are closed.