Bookmarks

    Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης της ΑΕ Διδυμοτείχου (1-0) με τον Νέστο Χρυσούπολης ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας Γιάννης Ισπυρλίδης στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα, ενώ από την άλλη πλευρά ο αρχηγός του Νέστου Χρυσούπολης Άγγελος Παυλακάκης στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του 2 φορές σε δύο ημέρες υποχρεώθηκε να ταξιδέψει στο Έβρο.

    -«Οπωσδήποτε το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Όταν μια ομάδα νικάει, σημαίνει ότι άξιζε να πάρει το αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Νέστου Γιάννης Ισπυρλίδης και συνέχισε:

    -«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Στο χρονικό σημείο που έφτασε, όποιος έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και τους τρεις βαθμούς της νίκης. Βέβαια θα ήθελα να τονίσω ότι από μια ανύποπτη φάση δεχθήκαμε το γκολ και βγαίνοντας μπροστά, δεχθήκαμε αντεπιθέσεις και θα μπορούσε η ΑΕΔ να σημειώσει και δεύτερο τέρμα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον αντίπαλο, εμείς οφείλουμε να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι», σχολίασε ο Γιάννης Ισπυρλίδης.

    Παράλληλα ο προπονητής του Νέστου Χρυσούπολης πρόσθεσε:

    -«Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα προγράμματα. Οι ομάδες θα παλεύουν μέχρι το τέλος. Πιστεύω ότι οι ομάδες που θα είναι για τη σωτηρία με τις ομάδες που θα κάνουν πρωταθλητισμό δεν θα έχουν μεγάλες διαφορές. Ο πίνακας της βαθμολογίας θα είναι ασανσέρ πιστεύω, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε και στο πλαίσιο αυτό ενδεχομένως να γίνει ακόμα μια προσθήκη».

    Από την πλευρά του, ο αρχηγός του Νέστου Χρυσούπολης Άγγελος Παυλακάκης στάθηκε στο γεγονός ότι κουβαλήθηκαν δυο φορές σε ένα 24ωρο στον Έβρο και χαρακτηριστικά δήλωσε τα εξης:

    -«Δεν ήμασταν αυτοί που πρέπει να είμαστε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η πρεμιέρα κρύβει πάντα εκπλήξεις. Όμως εκείνο το οποίο πρέπει να σημειώσω είναι το ότι μέσα σε δυο ημέρες κάναμε 800 χιλιόμετρα χωρίς λόγο. Χθες ήρθαμε, αναβλήθηκε το παιχνίδι και μας ξανά έφεραν σήμερα. Τελος πάντων, εμείς οφείλουμε να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι και να κοιτάμε μπροστά και κάθε ένα παιχνίδι ξεχωριστά».

    Comments are closed.