Bookmarks

    Παρά την όχι και τόσο καλή εμφάνιση στο 1ο ημίχρονο, και έχοντας ως “σύμμαχό” της την βελτιωμένη αμυντική λειτουργία στην 3η περίοδο, η ομάδα μπάσκετ της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας νίκησε στο ΔΑΚ Καλαμίτσας “Αλεξάνδρα Δήμογλου” τον αήττητο μέχρι σήμερα -και “συγκάτοικο” των Ικάρων Σερρών στην κορυφή της βαθμολογίας. Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου με 72-70. στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Βόρειου Ομίλου της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

    Δείχνει μάλιστα να σημειώσουμε ότι σταδιακά να ανακάμπτει, μετά τις 2 ήττες στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και την νίκη επί της Χαλκηδόνας.

    Από την πλευρά του μάλιστα ο προπονητής της Ένωσης Ανδρέας Καραπιπερίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Χαρίλαο Τρικούποη σημεώσε τα εξής:

    -«Αυτή τη στιγμή το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα η οποία θα είναι σίγουρα από τις διεκδικήτριες ομάδες που έχουν στόχο των πρωταθλητισμό και την άνοδο στην Α2. Εμείς θέλαμε πάση θυσία το αποτέλεσμα και θέλαμε τη νίκη για πολλούς λόγους και στο τέλος τα καταφέραμε. Ξέραμε ότι θα έρθει δύσκολα όπου είχαμε αντίπαλο και έναν πολύ καλό προπονητή τον οποίο σέβομαι πολύ. Νομίζω αν ήμασταν λίγο πιο εύστοχοι θα είχε κλείσει πιο ήρεμα. Αυτά έχει το μπάσκετ. Πρέπει να βγαίνουμε πιο μπροστά , να έχουμε μεγαλύτερο πείσμα και να πετυχαίνουμε το καλάθι. Υπάρχει πίεση απ` όλους μας και κρατάμε το αποτέλεσμα. Στο β` μέρος θα ήθελα να πω ότι είχαμε περισσότερο επιθετική, παθιασμένη άμυνα και είχαμε σε μεγαλύτερο βαθμό τον έλεγχο των ριμπάουντ. Είναι μια ομάδα που στηρίζεται πολύ στο επιθετικό ριμπάουντ. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο, η συμπαράσταση ήταν τρομερή. Ήρθε περισσότερος κόσμος από το Στρατώνι και τον ευχαριστούμε πολύ. Θα προσπαθήσουμε να τον ανταμείψουμε».

    Comments are closed.