Bookmarks

    Η Επιτροπή των Πρωταθλημάτων Υποδομής της Ε.Π.Σ. Καβάλας, μετά από αιτήματα που υπέβαλαν πολλά σωματεία, επειδή δεν είναι ακόμη έτοιμα, αλλά και δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία τους, ανέβαλε την έναρξη των πρωταθλημάτων για τις κατηγορίες (Κ-12) και (Κ-14).

    Μάλιστα να τονίσουμε ότι στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ένωση Ποδοσφαιρκών Σωματείων Καβάλας ότι, μετά από αιτήματα κάποιων σωματείων, η Επιτροπή θα επανεξετάσει τον χωρισμό των ομάδων σε ομίλους και θα αποφασίσει ανάλογα. Αυτό, βέβαια, θα έχει ως αποτέλεσμα να γίνει η κλήρωση των αγώνων εκ νέου στις δύο αυτές κατηγορίες. Τέλος, κανονικά στις 07-10-2017 θα αρχίσει το πρωτάθλημα της κατηγορίας (Κ-16).

    Διόρθωση αναλυτικού προγράμματος αγώνων

    Από την ΕΠΣΚ Καβάλας, διευκρινίζεται ότι:

    α) Σας γνωρίζουμε ότι στο νέο αναλυτικό πρόγραμμα αγώνων (από 07-10-2017 έως και 26-11-2017) που σας έχει σταλεί, εκ παραδρομής έχει γραφτεί γήπεδο τέλεσης των εντός έδρας παιχνιδιών του ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ το γήπεδο Δάτου, αντί του ορθού που είναι Κωτσάλου. Για το λόγο αυτό, τα αντίπαλα σωματεία του ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ υποχρεούνται να προσέρχονται στο γήπεδο Κωτσάλου.

    β) Ο προγραμματισμένος για την  Κυριακή 29-10-2017 αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΑΡΗΣ ΠΡΙΝΟΥ θα αρχίσει στις 15:30 μ.μ. αντί στις 11:00 π.μ. που εκ παραδρομής έχει γραφτεί, αφού την  ίδια ώρα στο ίδιο γήπεδο θα διεξάγεται ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΚΑΒΑΛΑ 2004 – ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ.

    Comments are closed.