Bookmarks

    Η μικτή ποδοσφαιρική ομάδα νέων της ΕΠΣ Καβάλας δίνει φιλικό αγώνα προετοιμασίας, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 με αντίπαλο την ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης.

    Μάλιστα στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, ο συγκεκριμένος φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Χρυσούπολης με ώρα έναρξης στις 16:00 μ.μ. Οι προπονητές των μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ. Καβάλας έχουν βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα τους και θέλουν να δουν τους ποδοσφαιριστές τους σε συνθήκες ενός επίσημου φιλικού αγώνα.

    Παράλληλα η Ε.Π.Σ. Καβάλας, ενημερώνειόλους τους ενδιαφερόμενους ότι οι Ενωσιακοί μας προπονητές, υπολογίζουν και έχουν στα πλάνα τους όλους τους ποδοσφαιριστές, επιλέγοντας κάθε φορά τους πιο φορμαρισμένους. Για το λόγο αυτό, εάν κάποιος ποδοσφαιριστής δεν επιλεγεί σε έναν αγώνα, αυτό δεν σημαίνει ότι αποκλείεται και στους υπόλοιπους.

    Επικρατεί προβληματισμός

    Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι ο προβληματισμός που επικρατεί εντός των αποδυτηρίων της ομάδας της Χρυσούπολης μετά την ήττα και την μετριότατη εμφάνιση μέσα στην ΑΕ Διδυμοτείχου, είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένος. Πλέον ο Γιάννης Ισπυρλίδης σχεδιάζει τα πλάνα του για το εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τον Μ. Αλέξανδρος Καρπερής, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης. Το ευχάριστο πάντως είναι ότι ο Γιάννης Ισπυρλίδης για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα.

    Comments are closed.