Bookmarks

    Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη (2/8) το απόγευμα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ο καθιερωμένος αγιασμός του ΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική χρονιά, στο πλαίσιο της συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

    Στον αγιασμό παραβρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου και της τοπικής αυτοδιοίκησης, η διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας και βέβαια οι ποδοσφαιριστές οι οποίο ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

    Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία

    Είναι γνωστό ότι η προετοιμασία ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (31/7) και μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε θα συνεχιστεί η μεταγραφική ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού αφού σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη θα γίνουν τουλάχιστον 4 με 5 ακόμη μεταγραφές στον Α.Ο.Κ., προκειμένου να δυναμώσει το ρόστερ. Οι παίκτες που θα αποκτηθούν θα είναι παίκτες βασικής ενδεκάδας και το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να διακρίνονται για την εμπειρία τους..

    Δοκιμάζεται στον Α.Ο.Κ. ο Νίκος Δεληχατζής

    Εκτός από τον Παγκάκη για τη θέση του τερματοφύλακα που δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες και ο Νίκος Δεληχατζής, συμμετέχει στις προπονήσεις με θητεία σε Αλμωπό Αριδαίας, Κρύα Βρύση, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Κ20 Ηρακλή και Κ20 Λεβαδειακού (είχε δοκιμαστεί και στη Βέροια).

    Με ΠΑΟΚ ο Α.Ο.Κ. στις 13 Αυγούστου

    Ο Α.Ο.Κ. πριν αναχωρήσει στις 21 Αυγούστου για το Βώλακα Δράμας προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, έχει προγραμματίσει να δώσει δυο φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο φιλικό θα είναι με τον ΠΑΟΚ στις 13 Αυγούστου στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» στις 8 το βράδυ ενώ το δεύτερο με τη νεοφώτιστη ομάδα της Γ` Εθνικής, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου.

    Comments are closed.