Bookmarks

    Παρουσία σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και 30 περίπου αλλά πιστών φιλάθλων του, οι “Αργοναύτες” πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης (2/8) τον καθιερωμένο αγιασμό και την επίσημη «πρώτη» στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” στο πλαίσιο της συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορία.

    Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε κάτω από πολύ υψηλές θερμοκρασίες έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας στο «Ανθή Καραγιάννη» ενώ ακολούθησε η προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο.

    Ακολουθούν 4-5 μεταγραφές

    Ο προπονητής της ομάδας της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου και αναφερόμενος αρχικά στους στόχους του Α.Ο.Κ., υπογράμμισε τα εξής:

    -«Σήμερα ήταν η πρώτη επίσημη προπόνηση για εμάς. Έχουμε ήδη ξεκινήσει από την Δευτέρα και είμαστε χαρούμενοι που μπήκαμε στο γήπεδο. Ο στόχος της Καβάλας είναι να μπορέσει να λειτουργήσει ένα νέο μοντέλο με νέα παιδιά, με πολύ καλή οργάνωση και υποστήριξη σ’ αυτά τα παιδιά, ώστε να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική γιατί είναι Καβάλα, αλλά αυτό να γίνει με λίγα χρήματα».

    Σε σχετική ερώτηση για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις ο Κώστας Ανυφαντάκης σημείωσε τα εξής:

    -«Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά έχουμε ως στόχο να αποκτήσουμε ακόμα 4-5 που θα τα αποκτήσουμε μέσα στο επόμενο 10ημερο τουλάχιστον. Αυτό που αναζητούμε την συγκεκριμένη στιγμή είναι επιθετικοί για να καλύψουμε τα κενά που έχουμε στην γραμμή κρούσης, καθώς επίσης ένα μπακ και ένα στόπερ».

    Η προετοιμασία και τα φιλικά παιχνίδια

    Στη συνέχεια των δηλώσεων του ο τεχνικός του Α.Ο.Κ. Κώστας Ανυφαντάκης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της προετοιμασίας της ομάδας που βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά και στα φιλικά παιχνίδια, τονίζοντας χαρακτηριστικά τα εξής:

    -«Το πρόγραμμα της προετοιμασίας θα είναι 3 εβδομάδες στην Καβάλα με την ανάλογη ένταση. Τις δύο πρώτες εβδομάδες δυνατά, την 3η ακόμα πιο δυνατά και την 4η εβδομάδα θα πάμε στον Βώλακα. Θα κάνουμε τα φιλικά μας παιχνίδια και πιστεύω ότι με πολύ υπομονή, πίστη και δουλειά θα καταφέρουμε αυτά τα παιδιά που έχουν ικανότητα να δημιουργήσουν έναν ανταγωνιστικό Α.Ο.Κ.. Τα φιλικά παιχνίδια θα ανακοινωθούν και επίσημα από την διοίκηση, όμως πέρα από τον ΠΑΟΚ (στις 13/8), έχουμε φιλικό παιχνίδι με ομάδα της κατηγορίας στις 20 Αυγούστου, στις 27 του μηνός θα παίξουμε ή στον Βώλακα ή στην Καβάλα, στις 3 Σεπτεμβρίου θα αγωνιστούμε εκτός έδρας και την τελική «πρόβα» που θα έχουμε στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου με δύο παιχνίδια πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος».

    Comments are closed.