Bookmarks

    Παρελθόν θα αποτελέσει από τον υπό διάλυση Εργοτέλη ο πρώην κεντρικός αμυντικός του AOK και της Δόξας Δράμας Θωμάς Γκαρακλίδης.

    Ο 27χρονος έμπειρος παίκτης μετά από μισό χρόνο στο Ηρακλειο και στον Εργοτέλη που ότι παρά κατέκτησε την άνοδο ως πρωταθλητής δεν θα αγωνιστεί στην Football League εκτός απροόπτου, δύσκολα θα συνεχίσει εκεί και ήδη μελετά προτάσεις ομάδων Γ’ Εθνικής από την Δράμα, Καβάλα αλλά και Σέρρες. Σύμφωνα με πληροφορίες μας φαβορί είναι ο Νέστος Χρυσούπολης, αλλά και ο νεοφώτιστος Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται κάποια έκπληξη. Από και και πέρα να σημειώσουμε ότι την περίοδο αυτή μάλιστα ο Γιαννιτσιώτης αμυντικός και γυμναστής αφού έχει τελειώσει τα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία στην Καβάλα.

    Ο έμπειρος παίκτης ξεκίνησε από Ακαδημία των Γιαννιτσών, ακολούθησαν ο Μ. Αετών Παραλίμνης, ο Εδεσσαικός (Δ’ Εθνική) και η Νίκη Πολυγύρου (Δ’ Εθνική). Συνέχισε στην Δόξα Δράμας, στον Έβρο Σουφλίου και επέστρεψε στην Δόξα τη σεζόν 2011-2012, όταν η ομάδα αγωνίζονταν τότε στην Super League και έπαιξε οκτώ παιχνίδια στην μεγάλη κατηγορία και άλλα επτά μετά τον υποβιβασμό στην Football League. Κατόπιν ακολούθησε για 2 χρόνια η Καβάλα και επέστρεψε για τρίτη φορά στην Δόξα Δράμας όπου έμεινε 1,5 χρόνο και το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στον Εργοτέλη.


    Comments are closed.