Bookmarks

    Ο πρώην Υπουργός Μακεδονίας Θράκης Γιώργος Καλαντζής που βρέθηκε το Σαββατοκύριακο (15-16/7) στην Καβάλα, ουσιαστικά επιβεβαίωσε με συνέντευξη του πως κατεβαίνει για υποψήφιος πρόεδρος της (Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) και ανέφερε πως ο Βαγγέλης Γραμμένος είναι άξιος.

    Πιο συγκεκριμένα ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Καλαντζής επιβεβαίωσε πως θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ απέναντι στον Βαγγέλη Γραμμένο και επιβεβαίωσε και το ρεπορτάζ το δικό μας.

    Οι δηλώσεις του Γιώργου Καλαντζή

    Αναλυτικά ο Γιώργος Καλαντζής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό στον Arena fm 89,4 και μεταξύ άλλων των άλλων υπογράμμισε και τα εξής:

    -«Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα κατέβω υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ. Ούτε εγώ έχω αποφασίσει. Αν γίνει θα είναι μεγάλη τιμή και θα είναι και κέρδος για τη Βόρεια Ελλάδα που δυο καρντάσια θα είναι υποψήφια για την ΕΠΟ.

    Στις αρχές της δεκαετίας του ’80 ήμουν αντιπρόεδρος στον Ηρακλή Καβάλας, μετά  ήμουν και το 84-85 αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα. Όλη η Βόρεια Ελλάδα επίσης ξέρει πόσο κοντά στάθηκα σε όλες ειδικά κοντά στο σύνδεσμο παλαιμάχων του ΠΑΟΚ. Διότι όταν ερχόταν στο γραφείο σου Κούδας, Παρίδης Αποστολίδης κλπ. δεν μπορεί να μην κλίνεις ευλαβικά το γόνυ.

    Ξέρω ότι είναι άξιος ο κύριος Γραμμένος. Όποιος είναι πρόεδρος πρέπει να το αποδείξει με έργα.

    Και τι έγινε; Ας έχει τόσες ενώσεις μαζί του.

    Επίσης δεν υπάρχει το ο Καλατζής είναι εις βάρος του ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει αυτό.

    Ο Κουκοδήμος τώρα είναι βουλευτής, δεν θα ασχοληθεί. Εγώ τώρα έχω κενό. Εγώ θα το κάνω  γιατί περιμένω την στήριξη όλων των μεγάλων. Όλοι οι μεγάλοι προσφέρουν και χρήμα και χρόνο κι αν δεν υπήρχαν οι χρηματοδότες δε θα υπήρχα οι ομάδες.

    Ας ψάξετε να δείτε ποιος είναι ο Καλατζής. Αυτό που κάνουμε το κάνουμε επειδή το αγαπάμε. Είναι δυνατόν να μην κοιτάξω να μείνει το όνομά μου και να μην βοηθήσω όπου μπορώ;».

    Σειρά επαφών είχε στην Καβάλα

    Παράλληλα να σημειώσουμε το γεγονός ότι πρώην Υπουργός Μακεδονίας Θράκης Γιώργος Καλαντζής, βρέθηκε στην Καβάλα το Σαββατοκύριακο (15-16/7). Κατά τη διάρκεια της παραμονής του είχε σειρά επαφών σύμφωνα με πληροφορίες μας με αθλητικούς παράγοντες του νομού Καβάλας οι οποίοι μάλιστα να τονίσουμε ότι του εξέφρασαν την απόλυτη τους στήριξη τους στην υποψηφιότητα του, για την προεδρεία στην ΕΠΟ.

    Comments are closed.