Bookmarks

    Απέναντι σε μία πολύ μεγάλη πρόκληση βρίσκεται το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., αφού μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τη μη εκδήλωση ενδιαφέροντος πλέον τα μέλη του αναλαμβάνουν τις τύχες της ομάδος.

    Το φορτίο σίγουρα είναι βαρύ και αυτό γιατί άμεσα θα πρέπει να γίνουν κινήσεις που απαιτούνται ώστε ο Α.Ο.Κ. να πάρει μπροστά. Βέβαια στον Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. γνωρίζουν ότι κάθε αρχή και δύσκολη και το συγκεκριμένο ξεκίνημα θα είναι ακόμη πιο δύσκολο. Απαιτεί καθαρό μυαλό, γρήγορες και σωστές αποφάσεις σε επίπεδο επιλογών, προπονητή και γενικότερα σε επίπεδο αποδυτηρίων και κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την στελέχωση της ομάδας. Μάλιστα να τονίσουμε και όπως έγινε γνωστό από τον Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. αναμένεται να συσταθεί μία Διοικούσα Επιτροπή η οποία όπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση, θα απαρτίζεται κυρίως από μέλη του συμβουλίου μας ενώ είμαστε ανοικτοί σε οποιονδήποτε θα θέλει να συνδράμει με μεράκι και ανιδιοτέλεια, για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη Διοικούσα Επιτροπή θα είναι 7μελής η 9μελης και θα αποτελείται από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Γιώργο Λουπέλη, από τα μέλη του, Βασίλη Βακιρτζή, Χαράλαμπο Κουφατζή, Σάββα Λαζαρίδη και Σωτήρη Δεληκάρη και από κει και πέρα θα πλαισιωθεί από κάποιες επαγγελματίες της τοπικής κοινωνίας που προσέφεραν κατά το παρελθόν όπως είναι οι Αντώνης Κατσαμακίδης και κάποιοι άλλοι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να έχουμε την επαναδραστηριοποιήσει παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Α.Ο.Κ. μετά από κάποια χρόνια.

    Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ.

    Μάλιστα στην ανακοίνωση που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. αναφέρει τα εξής:

    -“Κατόπιν και της παρέλευσης της προθεσμίας κατάθεσης επίσημης πρότασης, ενημερώνουμε πως δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον για την ανάληψη της διοίκησης της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Πλέον, η απόφαση του ΔΣ του ΑΟΚ είναι πως θα συσταθεί μια διοικούσα επιτροπή που θα απαρτίζεται κυρίως από μέλη του συμβουλίου μας ενώ είμαστε ανοικτοί σε οποιονδήποτε θα θέλει να συνδράμει με μεράκι και ανιδιοτέλεια, για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας. Ο Αθλητικός Όμιλος ΚΑΒΑΛΑ είναι η ομάδα της πόλης μας, φέρει το όνομα αυτής και χρειάζεται την στήριξη όλων των φιλάθλων, των δημοσίων φορέων και των επιχειρήσεων ώστε να συνεχίσει να υπάρχει και να αισιοδοξεί για το μέλλον, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν έχει κανένα νόημα τόσο η προσπάθεια μας όσο και το να αναπολούμε με θαυμασμό το παρελθόν της.

    Σύντομα θα αρχίσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός για τη νέα περίοδο και θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε πολλά περισσότερα. Με σεβασμό στο καραβάκι μας και τον φίλαθλο κόσμο του”.

    Comments are closed.