Bookmarks

    Διαδοχικές συναντήσεις με τη Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα και με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θεόδωρο Μαρκόπουλο είχε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (28/6) το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ.. Ήταν δύο επισκέψεις μέσα από τις οποίες, η διοίκηση του Α.Ο.Κ. ζήτησε τη στήριξη των τοπικών αρχών οικονομικού χαρακτήρα αλλά και όχι μόνο. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μας τα μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη μετά τα προγραμματισμένα δύο ραντεβού εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τα αποτελέσματα που υπήρξαν.

    Η συνάντηση με τη Δήμαρχο

     

    Αρχικά η διοίκηση του Ερασιτέχνη επισκέφθηκε στο γραφείο της στο Δημαρχείο, στις 11 το πρωί τη Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα ενώ παραβρέθηκαν τόσο ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας Γιώργος Γραμμένος όσο και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Ηλίας Καλανταρίδης.

    Ήταν μία συνάντηση η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τα χαμόγελα να δίνουν και να παίρνουν. 

    Μάλιστα από την πλευρά της η Δήμαρχος Καβάλας, υπογράμμισε τα μέλη του Ερασιτέχνη τα εξής:

    -« Θέλω να ξέρετε ότι και από την πλευρά μας υπάρχει η αγωνία για το μέλλον της ομάδας μας η οποία περνάει δύσκολα όπως και ολόκληρη η κοινωνία μας. Πρέπει όλοι να στηρίζουμε την προσπάθεια και εμείς θα το κάνουμε και το κάναμε όποτε μας έχει ζητηθεί. Για πρώτη φορά ότι μας ζητήθηκε από τον ΑΟΚ, το κάναμε πράξη. Αναφέρομαι στις μεταφορές για τα εκτός έδρας παιχνίδια, στον εξοπλισμό αλλά και στο χόρτο του «Ανθή Καραγιάννη», όπου πέρσι δαπανήσαμε ένα ποσό γύρω περίπου 20.000 ευρώ ενώ το ίδιο ποσό θα δαπανήσουμε και φέτος. Πονάει η καρδιά μας, να βλέπουμε τα ζόρια. Πρώτα απ` όλα δεν πρέπει να μαλώνουμε μεταξύ μας».

    Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Γιώργος Λουπέλης τόνισε ότι στην ομάδα δεν υπάρχει ούτε ο Μαρινάκης, ούτε ο Βαρδινογιάννης ενώ ο αντιπρόεδρος της ομάδας Σάββας Λαζαρίδης είπε ότι το βάρος είναι τεράστιο σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπου υποβιβάζονται 6 ομάδες.

    Η συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη

    Μία ώρα αργότερα ακολούθησε η συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρο Μαρκόπουλου στο γραφείο του στην πρώην Νομαρχία Καβάλας.

    Από την πλευρά του μάλιστα ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος στην συνάντηση που είχε με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη σημείωσε τα εξής:

    «Είναι γεγονός ότι με όλους τους ανθρώπους της διοίκησης του Α.Ο.Κ. που βρίσκονται εδώ γνωριζόμαστε και συνυπάρχουμε πολλά χρόνια, ενώ είναι γνωστό ότι είμαι και ο πιο τακτικός επισκέπτης των κερκίδων του «Ανθή Καραγιάννη» για τους εντός έδρας αγώνες. Παρακολουθώ τον Α.Ο.Κ. και στην καλή εποχή και στη δύσκολη εποχή. Βέβαια στην καλή εποχή υπάρχει το φαινόμενο ότι μαζεύεται πολύς κόσμος ενώ αντίθετα στα δύσκολα και όταν η ομάδα δεν πάει καλά, όταν δηλαδή είναι σε δυσάρεστη θέση να λιγοστεύουν οι φίλαθλοι. Πάντως όπως και να έχει ο Α.Ο.Κ. είναι ομάδα της Καβάλας και πρέπει να βρεθεί τρόπος να την κάνουμε να περπατήσει και στα εύκολα και στα δύσκολα. Ότι είναι να κάνουμε εμείς από την πλευρά μας, για να στηρίξουμε την ομάδα θα το συζητήσουμε στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που θα έχουμε με τα μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη».

    Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι από τη διοίκηση του Α.Ο.Κ. στις συναντήσεις στο Δημαρχείο Καβάλας και στην Αντιπεριφέρεια παραβρέθηκαν οι Γιώργος Λουπέλης, Σάββας Λαζαρίδης, Σωτήρης Δεληκάρης, Αντώνης Σπανίδης, Χαράλαμπος Κουφατζής, Μπάμπης Παναγιωτίδης και Ντίνος Κανάκης.

    Comments are closed.