Bookmarks

    Δελτίο τύπου εξέδωσαν τα διοικητικά συμβούλια, της ΑΕΚ Καβάλας και της Καβάλα 2004 και στο οποίο σημειώνεται ότι οι δύο ομάδες της Καβάλας, πρησαν στη δημιουργία ενός τμήματος που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ Κατηγορίας πρωταθλήματος της ΕΠΣ Καβάλας.

    Παράλληλα στο ίδιο δελτίο τύπου τονίζεται ότι με την απόφαση τους αυτή, αυτή οι αθλητές θα αποκτήσουν μεγαλύτερες εμπειρίες και θα βελτιωθούν, αγωνιστικά σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον του Πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας, παίρνοντας πολλές παραστάσεις που θα τους χρειαστούν στο μέλλον για να είναι πιο προετοιμασμένοι για να αξιοποιηθούν μελλοντικά.

    To δελτίο τύπου

    Αναλυτικά στο δελτίο τύπου που εξέδωσαν τα διοικητικά συμβούλια, της ΑΕΚ Καβάλας και της Καβάλα 2004, αναφέρονται τα εξής:

    Η ΑΕΚ Καβάλα; και η Καβάλα 2004 δημιουργούν από σήμερα μια συνεργασία από κοινού με σκοπό πάντα την καλύτερη αξιοποίηση των αθλητών και των δυο ομάδων. Η Καβάλας 2004 είναι μια ιστορική ομάδα της πόλης μας που έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της χρόνια τώρα στις αντίστοιχες διοργανώσεις των Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Καβάλας.

    Η από κοινού συνεργασία μας περιλαμβάνει :

    -Την δημιουργία ενός τμήματος που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ Κατηγορίας πρωταθλήματος της ΕΠΣ Καβάλας.

    -Το τμήμα αυτό θα αποτελείτε από ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Καβάλας και τους ποδοσφαιριστές της Καβάλα 2004.

    -Προπονητής της νεοσύστατης αυτής ομάδος θα είναι ο κύριος Ιωάννης Κουμλίας.

    -Ως Έδρα αυτής της Νέας ομάδας ορίζεται το προπονητικό κέντρο της Καβάλα 2004 οι αγώνες θα διεξάγονται στο Γήπεδο Κωτσάλου.

    -Στην νεοσύστατη αυτή oμάδα θα υπάρχει αυτοδιαχείριση.

    Με το βλέμμα πάντα στραμμένο στο μέλλον και οι δυο πιστεύουμε ότι με την απόφαση μας αυτή οι αθλητές μας θα αποκτήσουν μεγαλύτερες εμπειρίες και θα βελτιωθούν, αγωνιστικά σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον του Πρωταθλήματος Γ τοπικού της ΕΠΣ Καβάλας, παίρνοντας πολλές παραστάσεις που θα τους χρειαστούν στο μέλλον για να είναι πιο προετοιμασμένοι για να αξιοποιηθούν μελλοντικά.

    Έχουμε αποφασίσει να υπηρετήσουμε από κοινού το ποδόσφαιρο της πόλης μας με υπομονή και επιμονή πιστεύοντας ότι θα βγει κάτι καλό από αυτή την συνεργασία μας”.

     

    Comments are closed.