Bookmarks

    Την ώρα που απολύτως κανένα ενδιαφέρον δεν έχει εκφραστεί μέχρι σήμερα. την ερχόμενη Τετάρτη 7 Ιουνίου είναι η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης του φακέλου των ενδιαφερόμενων για να εμπλακούν με τα διοικητικά του Α.Ο.Κ. και πλέον το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη έχει αρχίσει να σκέφτεται και την επόμενη ημέρα ενώ τα μέλη της θα βρίσκονται στο στάδιο της αναμονής, μέχρι και τα επόμενα δύο εικοσιτετράωρα.

    Το μόνο σίγουρο πάντως είναι το ότι μέχρι χθες το βράδυ δεν υπήρξε κανένα ίχνος ενδιαφέροντος, εντός και εκτός γεωγραφικών ορίων νομού Καβάλας, παρά μόνο κάποιες φήμες και κάποιες αερολογίες μέσα από τις οποίες όπως κάθε καλοκαίρι τέτοια περίοδο, ορισμένοι στον όνομα του Α.Ο.Κ. διαφημίζουν το όνομα τους και προσπαθούν από ανώνυμοι να γίνουν επώνυμοι. Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το ότι κατά καιρούς έχουν γραφεί κάποια κάποια ονόματα περί πιθανούς ενδιαφερόμενους χωρίς ωστόσο να υπάρχει… καπνός και το μεγάλο ερωτηματικό που “βασανίζει” το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. είναι το εάν μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη θα εκφραστεί επίσημα κάποιο ενδιαφέρον. Είναι γνωστό μάλιστα το ότι στην περίπτωση που δεν γίνει αυτό τότε ο Ερασιτέχνης θα είναι αυτός ο οποίος θα κληθεί να διαχειριστεί, την “καυτή πατάτα” και να τρέξει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και πιο συγκεκριμένα στον 1ο όμιλο, ο οποίος θα έχει πολλές διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα περυσινά δεδομένα. Πάντως από πλευράς του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., υπάρχουν κάποια μέλη της σημερινής διοίκησης του,οι οποίοι προσέφεραν και στο παρελθόν σε οικονομικό επίπεδο και χωρίς αντίκρυσμα. Όπως είναι οι Σωτήρης Δεληκάρης, Σάββας Λαζαρίδης, Χαράλαμπος Κουφατζής, μαζί με τους Αντώνη Κατσαμακίδη και ένα δύο ακόμη άτομα οι οποίοι φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να στηρίξουν μία προσπάθεια, να συγκροτήσουν τη νέα Διοικούσα Επιτροπή και να τρέξουν τον Α.Ο.Κ. στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ωστόσο όλοι θα πρέπει να περιμένουν μέχρι που να εκπνεύσει το τελεσίγραφο του Ερασιτέχνη αφενός για να δούμε τις εξελίξεις, αφετέρου για να μάθουμε εάν θα δοθεί λύση στο όλο διοικητικό θέμα που στην παρούσα περίοδο έχει να ξεπεράσει ο Ερασιτέχνης Α.Ο.Κ.. Γι’ αυτό ας περιμένουμε.

    Η πρόσκληση ενδιαφέροντος

    Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε το περιεχόμενο της πρόσκλησης ενδιαφέροντος που είχε σταλεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης από το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ.:

    -“Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάληψη της διοίκησης της ποδοσφαιρικής μας ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Το πλαίσιο των ελαχίστων προδιαγραφών που θα πρέπει να τηρεί οποιαδήποτε γραπτή πρόταση για να γίνει δεκτή προς αξιολόγηση είναι:

    –Ανάλυση του προϋπολογισμού και των τρόπων κάλυψης του (ιδία κεφάλαια, χορηγίες, εισιτήρια) καθώς και οριοθέτηση των στόχων της ομάδας.

    –Οργανόγραμμα διοίκησης και λειτουργίας.

    –Έμπρακτες εγγυήσεις και αποδείξεις για την οικονομική δυνατότητα και αξιοπιστία του ενδιαφερόμενου χρηματοδότη.

    Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης του φακέλου στα γραφεία μας επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 2 (6ος όροφος) είναι η Τετάρτη 7 Ιουνίου (τηλ.: 2510 211394). Εναλλακτικά μπορεί να αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@aokavala.gr (ενυπόγραφη/ψηφιοποιημένη πρόταση). Μέχρι τότε είναι σίγουρο πως θα ακουστούν πολλά και αρκετές ανακρίβειες, εμείς όμως είμαστε υποχρεωμένοι να ασχοληθούμε αθόρυβα μόνο με τα ουσιώδη, με γνώμονα το συμφέρον του Α.Ο.Κ. και με σεβασμό στον φίλαθλο κόσμο και την ιστορία του”.

    Comments are closed.