Bookmarks

    Πέρασαν κιόλας 3 χρόνια από τότε που η ΑΕΚ Καβάλας γύρισε σελίδα με την αλλαγή που προέκυψε σε επίπεδο διοίκησης και προεδρίας στον καβαλιώτικο σύλλογο.

    Ήταν αρχές Ιουνίου του 2014, όταν ο τότε πρόεδρος της ΑΕΚ Καβάλας Αντώνης Πρασίνης πήρε την μεγάλη απόφαση να δώσει την σκυτάλη στον Σταμάτη Τσάμαρης, παραμένοντας ωστόσο ο ίδιος σε μία θέση “κλειδί” δηλαδή ως Αντιπρόεδρος της ομάδας. Οι αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν τον άφηναν να συνεχίσει από το πόστο του προέδρου και στο πρόσωπο του Σταμάτη Τσάμαρη, βρήκε όπως αποδείχθηκε τον άξιο αντικαταστάτη του. Από τις αρχές καλοκαιριού του 2014 μέχρι σήμερα πέρασαν τρία (3) ολόκληρα χρόνια. Τρία χρόνια της διοίκησης του Σταμάτη Τσάμαρη με πολύ δουλειά σε όλες τις κατευθύνσεις τα οποία πάντως κρίνονται απόλυτα επιτυχημένα. Ο καβαλιώτικος σύλλογος και οι άνθρωποι του κρατούσαν μόνο χαμηλούς τόνους και χωρίς τα μεγάλα λόγια, χωρίς τυμπανοκρουσίες και λόγια που τα πήερες ο άνεμος, συνέχισαν μία επίπονη προσπάθεια που μόνο θετικές προεκτάσεις έχει. Μάλιστα να τονίσουμε ότι ο Σταμάτης Τσάμαρης και οι συνεργάτες του σε όλα τα επίπεδα στην ΑΕΚ Καβάλας συνέχισαν να δείχνουν ιδιαίτερα μεγάλη βαρύτητα, στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, στην ανάδειξη και προώθηση ταλέντων και γενικότερα στην καλύτερη αξιοποίηση τους. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται έμπρακτα από το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια πολλά ταλέντα που προέρχονται από το εφηβικό τμήμα της ΑΕΚ Καβάλας, προωθήθηκαν στο ανδρικό τμήμα. Οι δουλειά όλων των προπονητών στα τμήματα υποδομής μόνο ουσιαστική και πολύ αξιόλογη μπορεί να χαρακτηριστεί. Άξιοι συγχαρητηρίων, ο Τεχνικός Διευθυντής των τμημάτων Υποδομής, Μανόλης Γερακίνης, ο επί σειρά ετών προπονητής στο εφηβικό τμήμα της ΑΕΚ Καβάλας, Γιάννης Κουμλιάς, όλοι οι υπόλοιποι τεχνικοί Λάμπρος Κιoσσές, Βασίλης Ζέρβας, Γρηγόρης Πουρσαϊτίδης, Πάρης Τσαπανίδης (προπονητής τερματοφυλάκων) όπως βέβαια και ο Διοικητικός Υπεύθυνος Βασίλης Ανανιάδης. Όλοι τους δούλεψαν, συλλoγικά, δούλεψαν σε κλίμα ομαδικό, πολύ οικογενειακό με συνθήκες εξαιρετικές αφού η ΑΕΚ Καβάλας διαθέτει τα τελευταία χρόνια δικές της αθλητικές εγκαταστάσεις στο Μικρό Δάτο που παραχωρήθηκαν από το Δήμο Καβάλας, αξιοποιήθηκαν από τη σημερινή διοίκηση της. Στις συγκεκριμένες μάλιστα αθλητικές εγκαταστάσεις έγινε πολύ σημαντική δουλειά, με πολύ όρεξη και το μεράκι του Ρούλη Παπαγιάννη στελέχους της ΑΕΚ Καβάλας.

    Με τις δικές τις δυνάμεις

    Σήμερα η ΑΕΚ Καβάλας έχει κάθε λόγο να αισθάνεται υπερήφανη και για την εντυπωσιακή πορεία και της ανδρικής της, ομάδας στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας. Στο πρόσωπο του προπονητή Παύλου Προβατίδη, ο πρόεδρος Σταμάτης Τσάμαρης βρήκε την ιδανικότερη περίπτωση όπως αποδείχθηκε. Η ποδοσφαιρική περίοδος έκλεισε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Δεν είναι μόνο η κατάκτηση της 4ης θέσης που με το “σπαθί” της κατέκτησε η ομάδα του Παύλου Προβατίδη, όσο τα στοιχεία που έδειξε σε όλη τη διάρκεια της περιόδου, η ανάδειξη των ταλέντων, η δουλειά σε βάθος, η ποιότητα που επέδειξε, το ήθος όπως βεβαία και το ότι απέδειξε ότι είναι από τα πλέον νοικοκυρεμένα σωματεία. Ο προπονητής Παύλος Προβατίδης αποδείχθηκε “χρυσή” επιλογή. Ήταν ο προπονητής της αγωνιστικής χρονιάς που πέρασε στην Ε.Π.Σ. Καβάλας, αν λάβουμε υπόψιν μας κάποια δεδομένα, όπως ο βαθμός δυσκολίας, το μέγεθος της επιτυχίας που σημείωσε, το ότι όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος και κυρίως για έναν ακόμη σοβαρό λόγο. Για το ότι, αν κάποιοι είχαν την ΑΕΚ Καβάλας ξεγραμμένοι, ο ίδιος έχοντας την αμέριστη εμπιστοσύνη της διοίκησης της ΑΕΚ Καβάλας, το μόνο που έκανε είναι να δουλεύει και κατά βάση να κάνει πράξη το ρητό “η σιωπή είναι χρυσός”. Αυτό αποδείχθηκε άλλωστε και επί της ουσίας.

    Αισθάνονται υπερήφανοι

    Άπαντες σήμερα στην ΑΕΚ Καβάλας μόνο υπερήφανοι και απόλυτα δικαιωμένοι μπορούν να νοιώθουν. Σε όλα τα επίπεδα η ΑΕΚ Καβάλας, πήρε πολλά μπράβο. Κυρίως για το ότι η ΑΕΚ Καβάλας, είναι ένα ερασιτεχνικό σωματείο που δουλεύει επάνω σε επαγγελματικές βάσεις και δικαιολογημένα “κοσμεί” με την επιβλητική της παρουσία το καβαλιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

    Από εμάς, πολλά μπράβο και πολλά συγχαρητήρια.

    Comments are closed.