Bookmarks

    Ισόπαλος με σκορ (2-2) αναδείχθηκε ο Α.Ο.Κ σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης με τον Ορφέα, με τον προπονητή Άγγελο Διγκόζη να βγάζει κάποια συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του.

    Γενικότερα να τονίσουμε ότι η εικόνα που παρουσίασε ο Α.Ο.Κ. σε αντίθεση με τον Ορφέα που ήταν ανταγωνιστικός και άρεσε με την απόδοση του. Στο 5` ο Γιαλαμής κέρδισε πέναλτι από το Νομικό, το εκτέλεσε ο ίδιος και έγραψε το (1-0). Στο 40` ο Παναγιωτόπουλος με σουτ σε κενή εστία διαμόρφωσε το (1-1) και στο 85` με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γρηγόρη Παπαδόπουλου ο Α.Ο.Κ. προηγήθηκε με (1-2). Το πέναλτι κέρδισε ο Μπλιός από τον Κονσταντίνι.   Στο 90` ο Τάσος Χωλίδης με πλασέ ισοφάρισε διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-2).

    Διαιτητής ο Βερνέζης, βοηθοί οι Γκιάλος και Αλχαζίδης

    Ορφέας: Μπάφας, Μαυρογιάννης, Βερβερίδης, Δελής, Χωλίδης Χ, Κονσταντίνι, Εμινίδης, Μώραλης, Χριστοδουλίδης, Γιαλαμής, Παντελίδης.

    Στο β` μέρος αγωνίστηκαν και οι: Καρύπογλου, Διτόπουλος, Σταματάκης, Η. Βερβερίδης, Τ. Χωλίδης και οι υπο δοκιμή από την Ασπίδα Πολυστύλου: Μοσχόπουλος, Αναστασιάδης.

    Α.Ο.Κ.: Νομικός, Ζαρωτιάδης, Φραγκούλης, Προύντζος, Τέλλος(Κεφαλάς), Τουμανίδης, Ζυγκερίδης, Πτηνόπουλος, Τζιτζιφάκος, Θωμαϊδης, Παναγιωτόπουλος.

    Στο Β` ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι :Συριτούδης. Λίτσκας, Γ. Παπαδόπουλος, Μπλιός, Μελισσόπουλος, Σταματόπουλος, Κυριακίδης, Κυζιρίδης, Τουμαντζίδης, Ντέντε, Κεσαπίδης.

    Comments are closed.