Bookmarks

    Επιστολή προς τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Καβάλας, Χαράλαμπο Ευσταθιάδη απέστειλε το Διοικητικό Συμβούλιο του Κεραυνού Πέρνης, μέσα από την οποία τον ευχαριστεί όπως σημειώνεται για το ενδιαφέρον του για μια ακόμη φορά εξέφρασε την απογοήτευση του για την κατεδάφιση των σκέπαστρων στο γήπεδο της Πέρνης.

    Παράλληλα στην ίδια επιστολή ο Κερυανός Πέρνης ασκεί κριτική στον φερόμενο υποψήφιο πρόεδρο για την Ε.Π.Σ. Καβάλας, Μιχάλη Παπαδόπουλο τον οποίο κατηγορεί για αδιαφορία γύρω από το θέμα αυτό.

    Η επιστολή του Κεραυνού Πέρνης

    Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής του Κεραυνού Πέρνης έχει ως εξής:

    Προς Ε.Π.Σ. Καβάλας Πρόεδρο κ Μπάμπη Ευσταθιάδη .

     

    -“Σήμερα μια ημέρα ιστορική για τον Κεραυνό μας, για το τοπικό μας ποδόσφαιρο καλούμαστε να τοποθετηθούμε σε δυο επιστολές .

     

    α) Μια  του Προέδρου Ε.Π.Σ. Καβάλας κ Μπάμπη Ευσταθιαδη , ο οποίος για μια ακόμη φορά εξέφρασε την απογοήτευση του για την κατεδάφιση των σκέπαστρων στο γήπεδο μας .

    Τον οποίον τον ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά γιατί φέρει το θέμα στην επικαιρότητα .Όπως επίσης για της πολλές παρεμβάσεις του όλα αυτά τα χρόνια για να αποτραπεί η κατεδάφιση των σκέπαστρων .

     

    Β) Και η δεύτερη του επικεφαλής της κίνησης ( ΑΝ.Α.ΣΑ ) στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο κ Παπαδόπουλο Μιχαήλ .

    Για εμάς τον Κεραυνό Πέρνης , το ερώτημα είναι τι έπραξε ο κ Παπαδόπουλος Μιχαήλ όλα αυτά τα χρόνια για να αποτραπεί η κατεδάφιση των σκέπαστρων .

    Εμείς δεν θα μπούμε σε μικροπολιτικές αντιπαλότητες , γιατί δεν μας αφορούν. Εμείς ως Κεραύνος Πέρνης υπηρετούμε το ποδόσφαιρο , γιατί πιστεύουμε ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ”.

     

    Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

    Μαχμουκιώτης Αν Αθανάσιος 

    Comments are closed.