Bookmarks

    Στο τελευταίο στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία των “Αργοναυτών” για το ντέρμπι που ακολουθεί στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” με τον Απόλλων Καλαμαριάς και ιδιαίτερα μεγάλη είναι η κινητοποίηση που υπάρχει τόσο από τη Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας όσο και από πλευράς των καβαλιωτών φιλάθλων.

    Το δελτίο τύπου της Διοικούσας Επιτροπής

    Μάλιστα να σημειώσουμε ότι την ερχόμενη Κυριακή (2/4) θα ανοίξει μόνο η θύρα 6 του σταδίου “Ανθή Καραγιάννη” για να φιλοξενήσει τους καβαλιώτες φιλάθλους, όπως έγινε γνωστό από τη Διοικούσα Επιτροπή στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε. Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

    “Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως για τον αγώνα της Κυριακής (2 Απριλίου, -ώρα 16:00-) θα είναι ανοικτή η Θύρα 6 για τους φιλάθλους μας ενώ για τους φιλοξενούμενους η Θύρα 10, κατόπιν συνεννόησης και με την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας. Καλούμε τους φιλάθλους μας να συμπαρασταθούν στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές μας, πάντα σε κόσμια πλαίσια όπως έχουμε άλλωστε συνηθίσει και να μην απαντήσουν σε οποιαδήποτε τυχόν πρόκληση”.

    Comments are closed.