Bookmarks

    Καλούνται σύμφωνα με το καταστατικό τα μέλη  του A.O.KABAΛΑ, όπως παραστούν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης που θα συνέλθει στην αίθουσα της ομοσπονδίας επαγγελματιών βιοτεχνών-εμπόρων του Ν. Καβάλας (Ερμού 13) , την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017  και ώρα 17:30  προς συζήτηση των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

    ΘΕΜΑΤΑ:

    1. Λογοδοσία και Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου.
    2. Έκθεση της Εξελεγκτικής επιτροπής.
    3. Διαγραφή ανενεργών  μελών.
    4. Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

    Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Γεν. Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα (Δευτέρα 27/3), στον ίδιο χώρο και ώρα  –18.00-  κατά την οποία θα προχωρήσει στην συζήτηση των θεμάτων της ημερησίας διάταξης ασχέτως του αριθμού των παρόντων μελών.
    Όσα ταμειακώς ενήμερα μέλη έχουν εγγραφεί τουλάχιστον πριν 1 έτος (Νόμος 2725/99 άρθρο 2 παρ.4)  και 
    επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα για την συμμετοχή τους στο δεκαπενταμελές διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα και την Εξελεγκτική επιτροπή πρέπει να το πράξουν αυτοπροσώπως στα γραφεία μας επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 2 (6ος όροφος – ανοικτά καθημερινές 08.30-10.30), το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 24 Μαρτίου  ενώ η εγγραφή/ανανέωση συνδρομής μπορεί να γίνει και μέσω της ιστοσελίδας μας www.aokavala.gr (ενότητα ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ). Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν και με το info@aokavala.gr ή το 2510211394.

    ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

    Α) Παρακαλούνται όσα μέλη δεν είναι ταμειακώς ενήμερα, να τακτοποιήσουν την συνδρομή τους έως και την τρέχουσα περίοδο στα γραφεία του συλλόγου μας ή στον τόπο διεξαγωγής της Γ.Σ. και μόνο πριν την έναρξη της (17:30 έως 18:00) ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας.

    Β) Τα μέλη κατά την προσέλευσή τους θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους ενώ όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα μπορούν να το κάνουν είτε μεμονωμένα είτε ως συνδυασμός δύο ή περισσοτέρων υποψηφίων.

     

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ

    Comments are closed.