Bookmarks

    Συνέντευξη τύπου και μάλιστα εφ’ όλης της ύλης, παραχώρησε την Πέμπτη (9/3) στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ ο προπονητής της ομάδας Κ-15 των Ελπίδων Καβάλας, Γιώργος Παπανδρέου με αφορμή τα όσα δυσάρεστα σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα του Ορφέα Ελευθερούπολης, στο πλαίσιο της τελικής φάσης του πρωταθλήματος που διοργανώνει η ΕΠΣ Καβάλας.

    Ήταν μία εκ βαθέων συνέντευξη τύπου κατά την διάρκεια της οποίας ο προπονητής Γιώργος Παπανδρέου κατέθεσε τη δική του άποψη για όσα ευτράπελα παρατηρήθηκαν και αποκάλυψε ότι αποχωρεί από το ποδόσφαιρο με την ιδιότητα του προπονητή. Λέγοντας χαρακτηριστικά: “Δεν δίνω κανένα ελαφρυντικό στον εαυτό μου. Σήμερα είμαι εδώ παρόν και από εδώ και πέρα θα είμαι απών”.

    Η συνέντευξη τύπου του Γιώργου Παπανδρέου

    Χαρακτηριστικά στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο προπονητής Γιώργος Παπανδρέου, ακούστηκε να λέει τα εξής:

    Το Σάββατο ήταν προγραμματισμένο το παιχνίδι της ομάδας που είμαι προπονητής, η Κ-14 στις Ελπίδες με την αντίστοιχη ομάδα του Ορφέα Ελευθερούπολης, στο πλαίσιο της τελικής φάσης του πρωταθλήματος που διοργανώνει η ΕΠΣ Καβάλας. Το παιχνίδι έχει οριστεί για άγνωστους λόγους να διεξαχθεί στο βοηθητικό γήπεδο του Ηρακλή Καβάλας. Όποιος γνώριζε από ποδόσφαιρο με το πατούσε το πόδι του στον συγκεκριμένο αγωνιστικό χώρο, θα έκανε το σταυρό του. Θα έλεγε ότι η επιλογή της Ε.Π.Σ.Κ. για να διαγωνιστούν οι 8 καλύτερες ομάδες ήταν ένα οργωμένο χωράφι. Τρία λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι, ποδοσφαιριστής μου δέχεται γονατιά ακριβώς πίσω στη μέση, εσκεμμένα. Ο ποδοσφαιριστής μου πέφτει κάτω, έχει σπασμούς, είναι σε κατάσταση μισολιπόθυμη και εγώ είμαι σε κατάσταση άγνωστη προς τον εαυτό μου. Μπορώ να σας πω ότι είμαι αλλόφρων εκείνη τη στιγμή. Φεύγω, τρέχω στο διαιτητή και αρχίζω τον αποκαλώ με χαρακτηρισμούς, επιδιώκοντας να διακοπή το παιχνίδι, θέλοντας να προστατεύσω την ομάδα μου. Ο προπονητής, οι ποδοσφαιριστές και οι γονείς της άλλης ομάδας δεν έχουν πάει να ρωτήσουν τι κάνει το παιδί συνεπαρμένοι από τη νίκη”.

    Και συνεχίζοντας ο προπονητής Γιώργος Παπανδρέου σημείωσε και τα εξής:

    -“Εγώ ο παιδαγωγός, ο δάσκαλος, ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που έχω γράψει ιστορία στο ποδόσφαιρο, ο καθηγητής φυσικής αγωγής, ο πατέρας, ο φίλος, παραβαίνω όλα όσα διδάσκω, πιστεύω και πρεσβεύω. Δεν δίνω κανένα ελαφρυντικό στον εαυτό μου. Σήμερα είμαι εδώ παρόν και από εδώ και πέρα θα είμαι απών”.

    Τέλος σε όλα τα παραπάνω να αναφέρουμε ότι η διοίκηση της Ακαδημίας Ελπίδες Καβάλας προ ημερών είχε ανακοινώσει τη λήξη της συνεργασίας της, με τον προπονητή Γιώργο Παπανδρέου.

    Comments are closed.