Bookmarks

    Με το Νίκο Πενταζίδη στον πάγκο της η Καβάλα BC, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Ηλία Μωσαϊδη, το Σάββατο (4/3) στις 5 το απόγευμα σε ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι θα αντιμετωπίσει στο κλειστό του Υμηττού τον Αμύντα.

    Πρόκειται για ένα παιχνίδι Κλειδί’ για την ομάδα της Καβάλας, η οποία μετά τις τελευταίες αποτυχίες της και βέβαια τις τελευταίες εξελίξεις οι οποίες είδαν το φως της δημοσιότητας θέλει μόνο το ροζ φύλλο αγώνα προκειμένου να αναπτερωθούν οι ελπίδες για την υλοποίηση του στόχου της παραμονής. Θα αντιμετωπίσει μάαλιστα εκτός έδρας μία ομάδα η οποία έχει τους ίδιους στόχους με την Καβάλα BC και για το λόγο αυτό η μεταξύ τους αναμέτρηση χαρακτηρίζεται ως ένας αγώνας “ζωής ή θανάτου” για το συγκρότημα του Νίκου Πενταζίδη.

    Καβάλα BC: Ευχαριστεί τον Ηλία Μωσαϊδη

    Η επισημοποίηση της λύσης της συνεργασίας με τον Ηλία Μωσαΐδη έγινε με την ανακοίνωση της ΚΑΕ στην οποία τον ευχαρίστησε για την συνεργασί. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η διοίκηση της Ν. ΚΑΕ ΕΝΚΑ Καβάλα BC ανακοινώνει τη λύση τη συνεργασία της με τον προπονητή Ηλία Μωσαϊδη. Τον ευχαριστεί για την συνεργασία του στη προσπάθεια που καταβάλλεται για την παραμονή της Ομάδας μας στην Α2 κατηγορία. Ο Ηλίας Μωσαϊδης έχει πλέον της 10ετίας συμμετοχή στα προπονητικά συγκροτήματα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Προσωρινά χρέη Προπονητή αναλαμβάνει ο Νίκος Πενταζίδης με πλέον της 10ετίας συμμετοχή στην Ομάδα μας, σε διάφορες θέσεις συμπεριλαμβάνοντας το αγωνιστικό, διοικητικό και προπονητικό. Ο Σπύρος Κάτσικας θα είναι Βοηθός Προπονητή. Προέρχεται από τις Ακαδημίες της Ομάδας μας με συμμετοχή σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα καθώς και σε αντίστοιχα προπονητικά».

    Οι διαιτητές της 20ης αγωνιστικής

    Αναλυτικά οι διαιτητές και κομισάριοι της 20ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών, είναι οι εξής:

    Σάββατο 4 Μαρτίου

    Τρίπολης 17.00 Αρκαδικός-Αίολος Αστακού

    Τσώνος-Μπίκας-Γιακείμη (Γιαλικάρης)

    Νεάπολης Λάρ. 17.00 ΓΣ Λαρισαίων 1928-Μαχητές Δόξας Πεύκων

    Διαμαντής-Σκούτας-Ζακεστίδης (Αγορογιάννης)

    Δαϊς 17.00 Δούκας- ΑΕ Λ άρισας

    Πουρσανίδης Κ.-Κοτσίμπος-Κοντίλης (Σταύρου)

    Εσπέρου 17.00 Εθνικός-Ηρακλής

    Παφίλης-Βαρδάλος-Δεσλής (Άκελ)

    Ν. Σμύρνης 17.00 Πανιώνιος-Ηράκλειο

    Κωνσταντινόπουλος-Μαντήλας-Λιότσος (Μουζάκης Στ.)

    Ψυχικού 17.00 Ψυχικό-Παγκράτι

    Παπαθανασίου-Παπαφωτίου-Διμπινούδης (Γολεγού)

    Υμηττού 17.00 Αμύντας-Καβάλα

    Κατραχούρας-Δαρλαμήτσος-Χαλαμπαλάκης (Τεφτίκης)

    Αντ. Τρίτσης 17.00 Χολαργός-Φάρος Κερατσινίου

    Καλδίρης-Τσαρούχα-Κάρδαρης (Καρούσης)

    Comments are closed.