Bookmarks

    Πολύ κρίσιμη και ιδιαίτερα σημαντική χαρακτηρίζεται η 21η αγωνιστική για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής που διεξάγεται την ερχόμενη Κυριακή με το σημαντικότερο ματς να διεξάγεται στη Δράμα μεταξύ της τοπικής Δόξας και του Α.Ο.Κ..

    Αναμφισβήτητα πρόκειται για έναν αγώνα ο οποίος αναμένεται να κρίνει πολλά σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση ανόδου και όπως είναι γνωστό το ενδιαφέρον σε βαθμολογικό επίπεδο να είναι μονόπλευρο. Μάλιστα εκείνο το οποίο πρέπει να υπογραμμίσουμε είναι το ότι οι γηπεδούχοι είναι αυτοί οι οποίοι “καίγονται” για τη νίκη σε αντίθεση με τους παίκτες του Άγγεου Διγκόζη που θα αγωνιστούν χωρίς άγχος έχοντας ως κίνητρο το γόητρο για την κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος. Η προετοιμασία των “Αργοναυτών” βρίσκεται σε εξέλιξη και το ευχάριστο για τον προπονητή του Α.Ο.Κ Άγγελο Διγκόζη είναι το ότι για το γειτονικό ντέρμπι στη Δράμα δεν αντιμετωπίζει ούτε ένα αγωνιστικό πρόβλημα, υπολογίζοντας στα πλάνα του όλους τους παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας. Ειδικότερα θα πρέπει να σταθούμε στις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών Ζιγκερίδη και Κυζιρίδη οι οποίοι υπολογίζονται. Ο πρώτος αποθεραπεύτηκε πλήρως και λαμβάνει μέρος στις καθημερινές προπονήσεις ενώ ο δεύτερος εξέτισε την ποινή των 3 αγωνιστικών και θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στη Δράμα. Παράλληλα θα πρέπει να σημειώσουμε το ότι το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας της Καβάλας είναι πολύ καλό και υπάρχουν πολλοί λόγοι που κάνουν τους πάντες να είναι αισιόδοξοι για την κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος μέσα στη Δράμα.

    Οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής

    Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

    Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής για την 21η αγωνιστική έχει ως εξής:

    ΑΟ Καρδίας – Νάουσα
    Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Πέλλας)
    Βοηθοί: Ταγκαλίδης, Γιαμούζης (Πέλλας)

    Δόξα Δράμας – Καβάλα
    Διαιτητής: Δραγάτης (Χαλκιδικής)
    Βοηθοί: Γούτας, Μαλανδρής (Χαλκιδικής)

    Απόλλων Παραλιμνίου – Μακεδονικός Φούφα
    Διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας)
    Βοηθοί: Μποζατζίδης, Σιανίδης (Μακεδονίας)

    Καμπανιακός – Αλμωπός Αριδάίας
    Διαιτητής: Αγγελούλης (Λάρισας)
    Βοηθοί: Μάνος, Τσαπράζης (Λάρισας)

    Εορδαϊκός – Ορφέας Ξάνθης
    Διαιτητής: Πολυχρονίου (Καστοριάς)
    Βοηθοί: Πρεσπάρης (Καστοριάς), Μωυσιάδης (Γρεβενών)

    Απόλλων Καλαμαριάς – ΑΠΕ Λαγκαδά
    Διαιτητής: Συμεωνίδης (Πιερίας)
    Βοηθοί: Δεμερτζής, Μίσκος (Πέλλας)

    Νέστος Χρυσούπολης- ΑΕ Ποντίων Βατολάκου 3-0 α.α.

    Ρεπό: Δόξα Προσκυνητών

    Comments are closed.