Bookmarks

    Μία ακόμη αθλητική διοργάνωση και μάλιστα ιδιαίτερα σημαντική θα φιλοξενήσει η πόλης της Καβάλας την ερχόμενη Κυριακή (5/3) στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας “Αλεξάνδρα Δήμογλου”. Πιο συγκεκριμένα να αναφέρουμε ότι ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας, διοργανώνει το 10ο Kids το οποίο θα συνδιοργανώσει με το Δήμο Καβάλας και τη «Δημωφέλεια». Πρόκειται για αγώνες στους οποίους θα λάβουν μέρος περίπου 600 αθλητές από 40 περίπου συλλόγους από τον Έβρο μέχρι και τη Θεσσαλία.

    Με αφορμή την συγκεκριμένη πολύ σημαντική διοργάνωση σήμερα Πέμπτη (2/3) στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας, ο Δάσκαλος του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας Χάρης Παλτόγλου μαζί με τον εκπρόσωπο του Δήμου Καβάλας Πέτρο Πετρόπουλο παραχώρησαν συνέντευξη τύπου τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

    Από την πλευρά του ο Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας και πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Πέτρος Πετρόπουλος ως εκπρόσωπος του Δήμου Καβάλας στην αρχική του αναφορά υπογάμμισε μεταξύ των άλλων ότι ότι ο δήμος χαιρετίζει την διοργάνωση, μεταφέροντας τους χαιρετισμούς της Δημάρχου Δ’ημητρας Τσανάκα αλλά και του αντιδημάρχου Αθλητισμού και Παιδείας Γιώργος Φιλόσογλου καθώς και της προέδρου της «Δημωφέλεια» Αναστασία Ιωσηφίδου.

    Χαρακτηριστικά ο Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας και πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Πέτρος Πετρόπουλος ανέφερε τα εξής:

    -«Θεωρούμε ότι ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για τον αθλητισμό της Καβάλας και για το λόγ αυτό αυτό στηρίζουμε την προσπάθεια του» και σημείωσε ότι «σε άλλες πόλεις δηλώνουν περήφανοι όταν φιλοξενούν αγώνες με 200 άτομα, εμείς τι να πούμε όταν σ’ αυτούς τους αγώνες θα έρθουν περισσότεροι από 600 από συνολικά 40 συλλόγους».

    Από την πλευρά του και ο Δάσκαλος του καβαλιώτικου συλλόγου Χάρης Παλτόγλου αρχικά ευχαρίστησε τον Δήμο Καβάλας για την στήριξη του, δήλωσε ικανοποιημένος και από την στήριξη που έχει και από τον κόσμο του αθλήματος σε ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα. Γι’ αυτό άλλωστε και στους αγώνες της Κυριακής θα βρεθεί τόσος κόσμος, μιας και εκτός των άλλων εμπιστεύονται τον σύλλογο και ξέρουν ότι το επίπεδο της διοργάνωσης θα είναι υψηλότατο! Η ευθύνη που αναλαμβάνουμε είναι πολύ μεγάλη, ωστόσο αισιοδοξώ ότι όλα θα πάνε καλά» δήλωσε ο Δάσκαλος του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας Χάρης Παλτόγλου ο οποίος μιλώντας για το πρόγραμμα της διοργάνωσης είπε ότι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 9.30 και προγραμματίζεται να ολοκληρωθούν στις 7.30 με 8.00 το βράδυ, μιας και η συμμετοχή των παιδιών θα είναι μεγάλη! Ο ακριβής αριθμός των συμμετεχόντων δεν ήταν δυνατόν να εκτιμηθεί, μιας και η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων έληγε το απόγευμα της Πέμπτης! Ωστόσο οι εκτιμήσεις μιλάνε για περισσότερα από 600 παιδιά που θα προέρχονται από 40 και πλέον συλλόγους της Βόρειας Ελλάδας από τον Έβρο έως και την Θεσσαλία.

    Παράλληλα ο Δάσκαλος του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας Χάρης Παλτόγλου σημείωσε και τα εξής:

    -«Σκοπός της διοργάνωσης είναι να μάθουμε στα μικρά αυτά παιδιά να αγωνίζονται. Στους αγώνες θα λάβουν μέρος  αθλητές που έχουν γεννηθεί από το 2002 έως το 2011. Σε ότι αφορά τον σύλλογο της Καβάλας, αυτός θα εκπροσωπηθεί με περίπου 60 αθλητές του, οι οποίοι μπορεί να μην υπόσχονται θέαμα υψηλού επιπέδου, όμως η εικόνα και μόνο των λιλιπούτειων αθλητών αφήνει πολλές υποσχέσεις για να προσπαθούν να δείξουν όσα έχουν διδαχτεί, είναι σίγουρο ότι θα αποζημιώσει όσους θελήσουν να παρακολουθήσουν αυτή τη γιορτή».

    Comments are closed.