Bookmarks

    Η νίκη είναι ο βασικός στόχος τυ Α.Ο.Κ. στην αναμέτρηση που θα δώσει την Κυριακή (2/4) στις 4 το απόγευμα στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” κόντρα στον Απόλλων Καλαμαριάς για την 24η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι με τους “Αργοναύτες” να θέλουν το “τρίποντο” έχοντας ως βασικό κίνητρο το γόητρο.

    Μάλιστα στην προσπάθεια τους αυτή θα έχουν την συμπαράσταση εκατοντάδων καβαλιωτών φιλάθλων οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στη θύρα 6 του σταδίου και με την επιβλητική τους παρουσία θα δώσουν ώθηση και δύναμη στους παίκτους του Άγγελου Διγκόζη για την κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης.

    Ολοκληρώνεται η προετοιμασία

    Το πρωί του Σαββάτου (1/4) ολοκληρώνεται η προετοιμασία των παικτών του Α.Ο.Κ. και σε αγωνιστικό επίπεδο θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Ζυγκερίδης ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού που αντιμετώπισε και θα είναι στη διάθεση του Άγγελου Διγκόζη για το ματς με την Καλαμαριά. Ήδη ο παίκτης έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και ο Άγγελος Διγκόζης το υπολογίζει στην αρχική ενδεκάδα. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του Τέλλου ο οποίος υπόλογίζεται από τον Άγγελο Διγκόζη ενώ σε καλό δρόμο βρίσκεται η αποθεραπεία των Παναγιωτόπουλο και Μελισσόπουλο των οποίων να τονίσουμε η συμμετοχή στο παιχνίδι με τον Απόλλων Καλαμαριάς παραμένει ερωτηματικό. Βέβαια είναι πολύ νωρίς από τώρα γνωρίζει ο Άγγελος Διγκόζης αν τελικά θα μπορεί να τους υπολογίζει αφού μέσα από τις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν θα αρχίσει σιγά σιγά να διαφαίνεται αν θα παρουσιάσουν βελτίωση και σε ποιο βαθμό. Σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση του Μιχάλη Μπαντάνη ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα στον αστράγαλο το ξεπέρασε και έχει συμπεριληφθεί στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ.. Από κει και πέρα θα απουσιάσει ο Κυριακίδης ο οποίος είναι τιμωρημένος μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στον αγώνα μέσα στη Δράμα αλλά και ο Ζαρωτιάδης ο οποίος είναι τραυματίας.

    Οι διαιτητές της 24ης αγωνιστικής

    Επιστροφή στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας, με την διεξαγωγή της 24ης αγωνιστικής, τη Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και μ ώρα έναρξης 4 μ. μ., με την ΚΕΔ/ΕΠΟ να ανακοινώνει τους διαιτητές που θα κλιθούν να διευθύνουν τα παιχνίδια. Έτσι στο παιχνίδι του Α.Ο.Κ. με τον Απόλλων Καλαμριάς ορίστηκε ο Καστοριανός Φωτιάδης και στην αναμέτρηση του Νέστου με τον Καμπανιακό ο Θρακιώτης Κακουλίδης.

    Αναλυτικά όλοι οι ορισμοί, των αναμετρήσεων που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας είναι οι εξής:

    Απόλλων Παραλιμνίου – Α.Ο. Καρδίας

    Διαιτητής: Δημητριάδης (Χαλκιδικής)

    βοηθοί: Πασσαλής, Χρυσαΐδης (Χαλκιδικής)

    Νέστος Χρυσούπολης – Καμπανιακός

    Διαιτητής: Κακουλίδης (Θράκης)

    Βοηθοί: Τζιώτζιος, Καραγιάννης (Θράκης)

    Δόξα Δράμας – Εορδαϊκός

    Διαιτητής: Σιμίδης (Έβρου)

    Βοηθοί: Κίτσος, Τερζόπουλος (Έβρου)

    ΦΑΣ Νάουσα – Δόξα Προσκυνητών

    Διαιτητής: Παλιούρας (Μακεδονίας)

    Βοηθοί: Ντάβελας, Μιχτατίδης (Μακεδονίας)

    Α.Ο.Καβάλα – Απόλλων Καλαμαριάς

    Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)

    Βοηθοί: Στεφούλης, Φαλτάκας (Γρεβενών)

    ΑΕ Ποντίων Βατόλ.- ΑΠΕ Λαγκαδά (ματαιούται)

    Αλμωπός Αριδαίας – Ορφέας Ξάνθης

    Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)

    Βοηθοί: Γιαμούζης, Μηνούδης (Πιερίας)

     \

    Ρεπό: Μακεδονικός Φούφα

    Comments are closed.