Bookmarks

    Ψυχρολουσία σήμερα Κυριακή (12//2) για τον Α.Ο.Κ. στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” αφού σε ένα θεωρητικό εύκολο παιχνίδι με τον Μακεδονικοό Φούφα, δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, αφού αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ (1-1).

    Ήταν ένα απρόσμενο αποτέλεσμα για την ομάδα του Άγγελου Διγκόζη που δεν είχε καθαρό μυαλό, βρέθηκε πίσω στο σκορ και κατάφερε να “σώσει την παρτίδα” στο τέλος για να πάρει τελικά έστω και την ισοπαλία.

    Είχε ρυθμό και πάθος

    Οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο, δεν κλείστηκαν στα καρέ τους και προσπάθησαν με τις επιθετικές πρωτοβουλίες που ανέπτυξαν να δημιουργήσουν τις προυποθέσεις ώστε να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό κατά διαστήματα, είχε αρκετές προσωπικές μονομαχίες και γενικότερα υπήρχε η διάθεση και από τις δύο ομάδες για να δείξουν τις επιθετικές τους αρετές. Οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη κατά διαστήματα διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, και κυρίως με οργανωμένες επιθέσεις να δημιουργήσουν ρήγματα στην εστία των φιλοξενούμενων. Από την άλλη πλευρά το συγκρότημα του Μακεδονικού Φούφα έδειξε ένα δυνατό σύνολο, με ομοιογένεια που στηρίζεται πολύ στη δύναμη χωρίς ωστόσο να απειλήσει αισθητά την εστία της Καβάλας. Παρόλα αυτά όμως κατάφερε να πανηγυρίσει στο τέλος την κάτακτηση της ισοπαλίας στο “Ανθή Καραγιάννη”.

    Το χρονικό του αγώνα

    Η πρώτη αξιόλογη στιγμή της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 28′ όταν ο Μπαντάνης από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Μακεδονικού έπιασε δυνατό σουτ αλλά η μπάλα κατάληξε άουτ. Στο 42′ ο Λίτσκας από καλή θέση έπιασε δυνατό σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 75′ ο Δούφας λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, στην πρώτη ευκαιρία του Μακεδονικού μέχρι εκείνο το σημείο, με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής του Α.Ο.Κ. έγραψε το (0-1). Στο 79′ ο Α.Ο.Κ. απείλησε όταν ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε φάουλ, ο Πτηνόπουλος έπιασε γυριστή κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας του Μακεδοννικού με εντυπωσιακό τρόπο έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Λίγο πριν από το τελευταίο σφύριγμα ο Α.Ο.Κ. ισοφάρησε με τον Σταματόπουλο ο οποίος με κεφαλιά μετά την εκτέλεση φάουλ από τον Παπαδόπουλο διαμόρφωσε το τελικό (1-1).

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής του αγώνα του Α.Ο.Κ. με τον Μακεδονικό Φούφα ήταν ο Περικλής Παρχαρίδης της Ε.Π.Σ. Δράμας με βοηθούς, τους Παναγιώτη Κουβαλάκη και Μανόλη Παστιάδη από την ίδια ένωση. Μπροστά τους οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

    ΚΑΒΑΛΑ (Άγγελος Διγκόζης): Συριτούδης, Σταματόπουλος, Κυριακίδης, Μπαντάνης, Λίτσκας, Ζυγκερίδης (65′ Μπλιός), Τουμανίδης, Κεφαλάς, Παναγιωτόπουλος (59′ Πτηνόπουλος), Καλλιβωκάς, Μελισσόπουλος (74′ Παπαδόπουλος).

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ (Γιώργος Παπακώστας): Παπαδόπουλος, Κοπατσάρης, Τακίδης, Τζουβάρας, Μόσχος (72′ Δούφας) , Σιδηρόπουλος, Φωτιάδης, Τοπάλης, Τζόμπο, Τσικόπουλος (86′ Παπουτσίδης), Χάϊτας (46′ Ρωμαίος).


    Comments are closed.